shutterstock.com
StoryEditor

Dátum narodenia odhalí, aké choroby nám hrozia. Čo hovorí o vás?

22.08.2021, 21:00
Životný štýl
Už antický filozof a mysliteľ Pytagoras tvrdil, že každé číslo má nejaký skrytý význam. Pomocou nich vysvetľoval javy okolo seba. Odhaľme podľa dátumu narodenia, ako sme na tom so zdravím!

ŠESTKA: zápaly, infekcie, neurologické problémy
Pre týchto ľudí je kľúčovým slovom harmónia. Ak sú nútení žiť v nesúlade a neustálom strese, môže to nepriaznivo poznamenať ich zdravie. Ide o neurologické problémy, vyčerpanosť, zníženú odolnosť proti infekciám, virózam, chrípke, zápalom (hrdla, pľúc, močových ciest, kĺbov)...
Ako si pomôcť?
Posilňujte svoju imunitu, chodievajte často von, pohybujte sa, zdravo sa stravujte, dbajte na prísun vitamínov a obliekajte sa primerane počasiu. Svoju potrebnú istotu čerpajte z rodiny a domova.

​SEDMIČKA: úrazy, závislosti, tráviace problémy
Títo ľudia sú bojovníkmi za spravodlivosť. Majú schopnosť sa vcítiť do iných ľudí, akúkoľvek krivdu voči iným vnímajú osobne, preto sú ľahko zraniteľní. Sú hyperaktívni, musia si všetko vyskúšať. Často prepadajú závislostiam (od alkoholu či drog), trápia ich infekcie, poruchy trávenia, zápchy, gynekologické či urologické zápaly, celková únava, problémy s krvou, vo vyššom veku aj problémy s pamäťou. Pri ich hyperaktivite hrozia úrazy aj problémy s kĺbmi.
Ako si pomôcť?
V rámci prevencie sa odporúča doplnenie vitamínov D a E, pitie prírodných ovocných štiav. Naučte sa pravidelne stravovať a tento zvyk neporušujte. Sedmičky by si vždy mali nájsť čas na jedlo. Vyhýbajte sa cigaretám a alkoholu.

OSMIČKA: reumatizmus, hluchota, úzkostné stavy
Je jedným z najzdatnejších čísiel, ktoré človek môže mať, pretože so sebou nesie vysokú hladinu mentálnej energie. Negatívum je, že nemajú čas relaxovať a chýbajú im schopnosti oddychovať. Nevyužitá energia spôsobuje najčastejšie starosti s alergiami a pre svoju hyperaktivitu sú náchylní na drobné zranenia, reumatizmus, hluchotu, depresie, úzkostné stavy, kolikové bolesti, ušné choroby, astmu.
Ako si pomôcť?
Pre osobu osmičku je dôležité pochopiť rovnováhu v životnej existencii. Mala by udržať v rovnováhe dávanie a branie. Prospešné sú masáže, meditácie, ranné prechádzky. Vhodné je dopĺňanie vitamínov A, D, E, kalcia a železa.

DEVIATKA: horúčkovité ochorenia, ekzémy, poruchy obličiek
Má vysokú úroveň mentálnej energie, ale aj sklon k ilúziám, vypätej citovosti, náladovým a prehnaným reakciám. Ľudí s deviatkou trápia zvýšené teploty aj horúčkové ochorenia. Ďalším nebezpečenstvom sú infekcie a zranenia, kožné choroby (ekzémy a vyrážky), žalúdočne vredy, poruchy funkcie obličiek.
Ako si pomôcť?
Je dobré, ak by deviatka mohla zvýšiť oddanosť veci, citlivosť a odvahu. Zamerať sa na zdravé stravovanie, pohyb a dopriať si relax v podobe masáží, pravidelných prechádzok v prírode.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 10:16