shutterstock.com
StoryEditor

Dátum narodenia odhalí, aké choroby nám hrozia. Čo hovorí o vás?

22.08.2021, 21:00
Životný štýl
Už antický filozof a mysliteľ Pytagoras tvrdil, že každé číslo má nejaký skrytý význam. Pomocou nich vysvetľoval javy okolo seba. Odhaľme podľa dátumu narodenia, ako sme na tom so zdravím!

TROJKA: nespavosť, alergie, kožné problémy
Títo ľudia sú plní energie. Musia sa naučiť stráviť určitý čas osamote a uvoľniť sa, inak môže mať vysoká hladina ich energie vyčerpávajúce účinky. Extrémom je, že sa tiež uzatvárajú do seba. Potom sú duchom neprítomní natoľko, že ani nepostrehnú, že sa s nimi bavíte. Ak trojky nenájdu zlatý stred, môžu trpieť nespavosťou, podráždenosťou, bolesťami hlavy, alergiami, kožnými problémami, artritídou (zápalmi kĺbov), cukrovkou.
Ako si pomôcť?
Vhodné sú meditačné cvičenia, relaxačný kúpeľ a masáže. No aj aktivity, pri ktorých zapojíte celé telo, napríklad tanec alebo cvičenie.

​ŠTVORKA: kĺby, vyčerpanosť, fóbie, chrbtica
Ľudia so štvorkou sa vyznačujú puntičkárstvom a pedantnosťou v istých veciach až tak, že v iných sférach života majú totálny chaos. Práve preto majú potom pocit, že iní nedokážu oceniť ich úsilie, majú nedostatok sebadôvery, sú neistí a frustrovaní. Často trpia výbuchmi zlosti. Prináša im to tiež zmätok, vyčerpanosť, rôzne fóbie, bolesti hlavy. Pri fyzickej práci jednostranne zaťažujú kĺby, môže trpieť chrbtica. Často ich trápia infekčné choroby, málokrvnosť, ako aj srdcové problémy.
Ako si pomôcť?
Pravidelná návšteva fyzioterapeuta by vám mohla pomôcť niektoré ťažkosti vyriešiť. Tiež sa treba naučiť správne relaxovať, kontrolovať svoj hnev a získať viac sebadôvery. Vhodné je pitie mrkvovej, cviklovej šťavy, ako aj šťavy z ovocia. Medzi odporúčanú zeleninu patria zelené fazuľky či ružičkový kel.

PÄŤKA: zažívacie problémy, duševné poruchy, angína
Dynamická sila päťky môže v ľuďoch vyvolať podráždenosť, netrpezlivosť, náladovosť, impulzívnosť a egocentrizmus. To môže časom viesť k bolestiam hlavy, zažívacím problémom aj k ťažkostiam s dýchaním a dokonca aj k psychickým problémom. Často trpia angínami, prechladnutím, bolesťami hrdla, pálením záhy.
Ako si pomôcť?
Naučte sa trpezlivosti. Pomáha meditácia, cvičenie jogy alebo tajči. Chodievajte často do prírody, zdravo sa stravujte. Chráňte si hrdlo šatkami (šálmi), vyhýbajte sa studeným nápojom.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 04:24