profimedia
StoryEditor

August bude plný lásky, pre niektorých však len hádok. Čo čaká vaše znamenie podľa horoskopu?

11.08.2021, 13:00
Životný štýl
Polovica leta je definitívne za nami. Pozrite sa, čo predpovedajú hviezdy na tu d

Vodnár
Tento mesiac by sa vám malo všetko dariť od ruky. Aj kolegovia, aj nadriadení vám budú vychádzať v ústrety. Napriek tomu je vhodné obdobie aj na zmenu práce. Riskantné finančné operácie sa však neodporúčajú. Cestovaniu tento mesiac praje. V rodinných vzťahoch vás čaká horšie obdobie a zrejme budete mať pocit, že vám niekto blízky dostatočne nerozumie. Skúste sa zamyslieť nad tým, či ste ku každému otvorená. Nezadaným sa bude dariť, možno nájdu aj svoju spriaznenú dušu. Zdravotne vás môžu trocha potrápiť oslabený obehový systém, kĺby alebo chrbtica.
Tip: Možno sa cítite nepochopená, skúste sa však viac otvoriť druhým ľudom.

Ryby
Ak budete vo svojich pracovných nápadoch dostatočne odvážna, vaše sny sa môžu naplniť. Myslite pozitívne a buďte vďačná za všetko, čo sa k vám dostáva. Všetky prípadné problémy dokážete hravo vyriešiť. Niečo vás príjemne prekvapí. V situáciách s novými ľuďmi však buďte obozretná, najmä koncom mesiaca. Vo vzťahu sa môžu objaviť určité problémy, snažte sa spoločne hľadať správne riešenie. Môžete sa tešiť na príjemné chvíle s rodinou alebo s priateľmi. Menšie zdravotné problémy vám môžu spôsobiť oslabené trávenie, bolesť hlavy alebo chrbtice.
Tip: Príliš sa bojíte o druhých, v určitých situáciách stačí len ostať pokojná.

Škorpión 
V práci sa môže objaviť niečo, čo vás trochu vyvedie z miery. Ak sa budete snažiť robiť veci zodpovedne, všetko zvládnete. Nedajte sa odradiť prípadnými neprajníkmi. Finančne sa vám bude dariť najmä koncom mesiaca, dlhé cesty sa však neodporúčajú. Vo vzťahu sa zrejme vyskytne nedorozumenie či dokonca ostrejšia výmena názorov. Nebuďte zbytočne dramatická, snažte o vzájomné porozumenie. Nezadané by tento mesiac nemali riskovať s neznámymi mužmi. Menšie zdravotné ťažkosti môžete mať s trávením, so žlčníkom a je tiež potrebné dávať pozor na alkohol.
Tip: Neprepadajte sebaľútosti a snažte sa naučiť väčšiemu vnútornému pokoju.

Strelec
Tento mesiac by ste mali mať v práci pohodu, trocha zhonu sa možno ukáže len koncom mesiaca. Nadriadení vám asi dajú zložitejšiu úlohu, vy však všetko zvládnete na výbornú. Ak od vás bude chcieť niekto pomoc, určite neodmietnite. Môžete cestovať, študovať či investovať. Vo vzťahu sa snažte byť viac otvorená k zmene a robte kompromisy, posunie vás to k lepšiemu vývoju. Nezadané čaká skvelé obdobie na nové známosti. Zdravotne vás môžu trocha potrápiť oslabené kĺby, pečeň alebo obličky.
Tip: Doprajte slobodu sebe i druhým.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 09:03