profimedia
StoryEditor

August bude plný lásky, pre niektorých však len hádok. Čo čaká vaše znamenie podľa horoskopu?

11.08.2021, 13:00
Životný štýl
Polovica leta je definitívne za nami. Pozrite sa, čo predpovedajú hviezdy na tu d

Lev
V práci hrozia určité nedorozumenia, preto bude lepšie dávať pozor na to, čo urobíte, ale aj čo poviete. Nestarajte sa hlavne do vecí, ktoré sa vás netýkajú. Nadriadení budú spokojní s vašimi výkonmi, koncom mesiaca môžete za nimi prísť aj s novými nápadmi. Ak by ste chceli investovať, urobte tak najmä začiatkom mesiaca. V láske vás čaká trochu náročné obdobie, nezadané by mali pribrzdiť. Vo vzťahu sa môže vyskytnúť určitá nepríjemnosť, ale nebude mať dlhé trvanie. Mierne ťažkosti vám môžu spôsobiť oslabené kĺby, obehový systém a žily.
Tip: Aj keď sa ukážu problémy, nakoniec všetko dobre dopadne.

Panna 
Tento mesiac vás čakajú príjemné zmeny v zamestnaní, možno nový kolega alebo lákavé možnosti, ktorých sa určite chopte. Veci sa budú vyvíjať dobrým smerom. Snažte sa myslieť aj na seba, to, že stále pomáhate len druhým, sa teraz môže odzrkadliť. Môžete cestovať alebo sa venovať štúdiu. Nezadané sa nemusia báť nových zoznámení, mohol by sa totiž objaviť niekto zaujímavý. Vo vzťahu vás čaká príjemné obdobie, ale v rámci rodiny budete zrejme riešiť niečo, čo vás nebude veľmi tešiť. Menšie zdravotné problémy vám môžu spôsobiť oslabený žlčník alebo trávenie.
Tip: Čaká vás príjemné obdobie, zamyslite sa len nad svojimi prioritami.

Váhy 
Pracovné možnosti asi pre vás nebudú dostatočne zaujímavé. Možno budete premýšľať nad novým pracovným smerom, v súčasnej práci sa však črtá príjemná zmena. Koncom mesiaca sa vám asi nebude dariť podľa predstáv, ale nakoniec všetko zvládnete. Ďaleké cesty či výlety sa neodporúčajú. Vo vzťahu vás asi bude niečo trápiť, neuzatvárajte sa do seba a s partnerom otvorene hovorte. Nezadané čaká dobré obdobie, ktoré bude priať novým známostiam. Trochu potrápiť vás môžu oslabená chrbtica, kĺby, obehový systém.
Tip: Ak sa vám niečo dôležité nedarí, doprajte si pokoj.

Kozorožec
Možno sa bojíte určitej pracovnej neistoty a je tiež možné, že sa vám nebude dariť tak, ako by ste chceli. Neobávajte sa, nájde sa niekto, kto vám poradí a pomôže. Ak sa chystáte cestovať, vyberajte si len overené krajiny. Investovať sa vám oplatí až koncom mesiaca. Ak ste nespokojná vo svojom partnerskom vzťahu a naozaj vám na ňom záleží, pracujte na tom, rozprávajte sa. V rodine sa vyskytnú určité problémy, ktoré však veľmi ľahko vyriešite, vyjadrite všetko, čo vás trápi. Menšie zdravotné ťažkosti vám môžu spôsobiť oslabená pečeň, oči alebo dutiny.
Tip: Isté záležitosti sa budú riešiť veľmi pomaly, snažte sa byť trpezlivá.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 07:33