Ponožky v sandáloch označili ženy za najhoršiu módnu vec u mužov.flickr.com/gammaman
StoryEditor

Čo ženy neznášajú na mužoch najviac? Tento módny výstrelok

21.06.2016, 06:00
Životný štýl
Pomaly nič nedokáže ženy vytočiť tak ako módne faux pas, ktorého sa dopúšťajú muži. Je tu letné obdobie, ktoré predvída, že sa s týmto "módnym kúskom" u drsnejšieho pohlavia budeme stretávať častejšie.

Zrejme si máloktorá žena uvedomuje, že pri zoznámení s novým mužom sa mu nepozrie len do očí. Jej pohľad totiž smeruje k jeho nohám. Aj topánky hrajú dôležitú úlohu pri nadväzovaní vzťahu s novým mužom. Najhoršie, čo môžu spraviť, je nosenie ponožiek v sandáloch. Toto módne peklo doslova bije do očí a ženy ho jednoducho neznášajú. Ukázal to prieskum na stránke reddit.com, kde ženské pohlavie hlasovalo a jednoznačne sa zhodlo na tom, že ponožky v sandáloch sú hotovou pohromou. Tomuto módnemu faux pas dali až 118 bodov a teda označili ho za najhoršiu vec, ktorú muži nosia v letných mesiacoch, ako sa uvádza na businessinsider.com.

Je to nehygienické

Mnoho mužov sa rozhodne nosiť sandále s ponožkami preto, lebo je to pre nich hygienickejšie. Prsty na nohách len výnimočne bývajú tým najkrajším miestom na ich tele. Muži sa o ne jednoducho nestarajú, preto ich nechcú ukazovať na verejnosti. A ponožky tento problém dokonale zakryjú.

Čo iné by však mali nosiť? V letných mesiacoch, kedy ortuť teplomera stúpa nahor sú sandále vhodným riešením. Na druhej strane, ženské oči sa nepotešia. Preto by sa im mali vyhýbať alebo dať prednosť tejto móde jedine vtedy, ak sa budú pohybovať na neverejných miestach. Ďalšou možnosťou je dať prednosť inej letnej obuvi ako sú tenisky, mokasíny či plátené topánky, ktoré vyzerajú na pohľad už o niečo lepšie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 16:42