dreamstime
StoryEditor

Trápi vás neforemné dolné bruško? Pomôcť vám za krátky čas dokáže už tento JEDEN cvik!

08.08.2021, 19:30
Životný štýl
Dolné bruško je problémovou partiou väčšiny žien. Máme pre vás návod, ako sa ho zbaviť raz a navždy - pravidelným cvičením. Tak čo, idete do toho?

Každá žena má ''problémovú partiu'', kde sa jej tuk ukladá o čosi viac, než na iných častiach tela. Na začiatok je dôležité pochopiť, že sa nedá schudnúť len z jednej oblasti, ale je potreba starať sa o celé telo. Môžete si však danú časť tela posilniť a tým pádom jej ubrať zopár centimetrov, čím vaša postava dostane nový nádych. A v neposlednom rade sa budete cítiť skvelo. Tak šup do toho! 

Ľahneme si na chrbát, boky si podoprieme dlaňami. Kolená pokrčíme do pravého uhla. Začíname pokrčenými kolenami a chodidlami tesne nad zemou. Nadýchneme sa a následne švihneme nohy smerom nahor. Vydychujeme až keď sú nohy hore - správne dýchanie pri cviku vám pomôže vydržať o čosi viac. V záverečnej polohe nezabúdame na to, že brucho treba mať napnuté a skutočne sa pri tom treba sústrediť. Dosiahnete tak oveľa lepší efekt. 

Cvik opakujeme 15-krát po troch sériách. Každý deň pridávame o trochu viac, dávame si však pozor, aby sme neprecenili naše telo.

Viac cvikov nájdete tu:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 23:24