Ženy hľadajú svoj štýl až do tridsiatky.pixabay.com
StoryEditor

V tomto veku nájdu ženy svoj štýl

27.04.2016, 06:00
Životný štýl
Štýl sa vyvíja tak ako osobnosť človeka. Práve z nej vychádza, je to vlastne osobná forma sebavyjadrenia. V akom veku nájdu ženy svoj štýl?

Každá žena už experimentovala s módou. S pribúdajúcimi rokmi sme menili svoj štýl, raz sme boli rockovými hviezdami, inokedy to boli elegantnejšie módne kúsky či športový štýl. Teraz sa chytáme za hlavu pri pohľade na staré fotografie, kde pózujeme v bláznivých kúskoch oblečenia. Náš štýl bol každú chvíľu iný a menil sa s vekom.

Najštýlovejšie v tridsiatke

Za ten čas už zistíte, čo vám pristane a naopak, čo by ste mali vyradiť zo svojho šatníka. Kedy však príde ten vek, keď už poznáme svoj štýl a stáva sa z nás módna ikona? Odpoveď na otázku má nový výskum britskej spoločnosti poskytujúcej finančné služby s názvom „More Than“. Zistil, že ženy sú najštýlovejšie vo veku tridsať rokov, zatiaľ čo muži potrebujú dlhší čas, ako píše womenshealthmag.com. Až vo svojich 36 rokoch nájdu svoj štýl. Prieskumu sa zúčastnilo 2 000 žien a mužov, ktorých sa výskumníci pýtali na rôzne otázky súvisiace s módou a štýlom.

Okrem iného výsledky ukázali, že 30-ročné ženy vlastnia približne 212 módnych kúskov a štýlových doplnkov. Patrí sem 166 kusov oblečenia, 24 kusov šperkov a 7 párov značkových topánok. Zaujímavé je, že muži majú drahšiu skriňu a vlastnia viac módnych kúskov ako nežnejšie pohlavie. Myslite na to, až sa bude váš partner sťažovať na to, že máte príliš veľa oblečenia.

Čím to je? 

V tridsiatke je žena už zrelá a sebavedomá. Vie čo chce, pozná svoje prednosti a dokáže zhodnotiť, čo jej na kráse nepridáva. Taktiež vie o svojich slabých stránkach, na ktoré sa už nebojí upozorniť. Nedostatky vie zakryť a to, čo je na nej pekné, vie zvýrazniť. Navyše, v tridsiatich rokoch je na vrchole svojej kariéry. Zarába viac peňazí, takže si môže dovoliť aj drahšie módne kúsky, ktoré sú kvalitné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 12:28