StoryEditor

Nahliadnite do dejín líčenia pier. Takto sa menilo

13.02.2016, 04:00
Životný štýl
Nahliadnite do histórie a odhaľte, aké trendy v líčení pier kraľovali v jednotlivých desaťročiach.

Mejkap a skrášľovanie tváre je prirodzenou súčasťou takmer každej ženy. Má obrovskú silu, dokáže skryť všetky nedostatky a zdvihnúť sebavedomie. Cesta vývoja mejkapu však trvala celé desaťročia. Tak, ako sa mení móda, tak sa menia aj beauty trendy. Poukázala na to profesionálna vizážistka a hviezda sociálnych sietí Kandee Johnsonová, ktorá v priebehu pár minút predviedla desiatku trendov v líčení zamerané na pery, ako sa uvádza na huffingtonpost.co.uk. Zdôraznila pritom, ako sa postupne s pribúdajúcimi rokmi menila rôznorodosť štýlu, tvar líčenia, rôzne odtiene a iné efekty.

Každé desaťročie ovládol jeden ikonický trend, na ktorý nedali ženy dopustiť. Kandee ho ukázala priamo na sebe. Inšpirovala sa pritom slávnymi osobnosťami, ktoré v tej dobe žiarili na kinových plátnach alebo na javisku. Príkladom je Marlene Dietrich, Marylin Monroe a Madonna. Keďže sprievodca históriou datuje aj súčasné obdobie, nezabudla ani na legendy, ktoré teraz dobíjajú šoubiznisový svet.

Tento prierez dejinami vás zároveň naučí, ako sa premeniť na dobovú krásku a využiť triky, ktoré sa používali v minulosti. Dnes sa už všetky trendy vracajú a práve po prezretí tohto videa pochopíte, že dnes netrafíte vedľa, ak si zvolíte akýkoľvek štýl rúžu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 13:47