StoryEditor

Známe krásky prezradili, aké kozmetické triky používajú

08.12.2015, 14:10
Životný štýl
Každá žena má svoj osvedčený kozmetický trik. Už naše babičky vedeli ako sa starať pleť a nepotrebovali k tomu žiadne drahé produkty.

A dokonca aj hollywoodske celebrity niekedy neutrácajú horibilné sumy, ale vsádzajú na prírodu, ako píše idnes.cz.

Halle Berry


Herečka Halle Berry (49) nedá dopustiť na kávovú usadeninu a predchádza tak celulitíde.

Miranda Kerr


Topmodelka Miranda Kerr nedá dopustiť na "kúzlo" s balzamom na pery. Každý deň ho aplikuje okolo očí. Vraj jej slúži viac ako obľúbený "rozjasňovač". Kerrová potom vraj nemá kruhy pod očami a predchádza tak aj vzniku vrások. "Je to skvelá vec. Používam hlavne tie na prírodnej báze. Nedám na ne dopustiť. Stačí tak málo a výsledok je skvelý. A za málo peňazí," oznámila Miranda.

Nicole Kidman


Nicole Kidmanová zase nedá dopustiť na svoju alabastrovú pleť. "Nikdy by som nevyšla von bez toho, aby som sa starostlivo natrela krémom na opaľovanie. Jedine tak si môžem udržať pokožku bez vrások a porcelánovú pleť. Mažem sa vždy tým najvyšším faktorom," oznámila herečka.

Lady Gaga


Speváčka Lady Gaga má trošku drsnejšie metódy než jej kolegyne. Niekedy totiž používa na odstránenie mejkapu okolo očí lepiacu pásku. Špeciálne trblietky idú z kože dostať len veľmi ťažko a lepiaca páska dokáže zázraky. Počas sekundy sa ich zbavíte. Musíte však počítať s tým, že to asi trochu zabolí.

Teri Hatcher


Teri Hatcher si zase obľúbila červené víno, a to nielen na pitie. Dokonca sa v ňom čas od času i kúpe, aby svoju pleť udržala pružnú a vláčnu.

Denise Richardsová


Bývalá manželka Charlieho Sheena hojne využíva avokádo. Denise Richardsová zmieša roztlačené avokádo s olivovým olejom. Vytvorí tak kašičku a tú potom používa ako masku na vlasy.

Jessica Bielová


Herečka Jessica Bielová má problémy s potením. Keď ide na nejakú verejnú akciu a je dopredu trochu nervózna, musí si do podpazušia dať papierové obrúsky, ktoré vytiahne až tesne pred príchodom na akciu. "Vďaka tomu tak predchádzam faux pas s koláčmi v podpazuší," zverila sa Bielová.

Jessica Alba


Jessica Alba prezradila svoj tajný fígeľ. Takmer nepoužíva špirálu na oči, ktorá podľa nej mihalnice len ničí. Radšej si ich len ľahko natočí. "Úplne to stačí. Špirálu používam len vtedy, ak mám opuchnuté oči, alebo som prebdela noc," oznámila.

Jennifer Aniston


Jennifer Aniston vyzerá už niekoľko rokov stále rovnako. Dokonca jej nepribúdajú ani vrásky. Za jej vypnutou pleťou stojí vazelína. Každú noc pred spaním si pleť premastí vazelínou a predchádza tak vráskam. Zameriava sa hlavne na oblasť okolo očí, tam dáva najväčšiu vrstvu. Na zvyšok tváre aplikuje vazelínu striedmo.

Catherine Zeta-Jonesová


Herečka Catherine Zeta-Jonesová udržiava svoje vlasy stále lesklé len vďaka pivu. Trik s týmto lahodným mokom používa už niekoľko rokov. "Vážne to odporúčam každej žene, ktorá má dlhé vlasy. Pozitívny výsledok sa dostaví po prvom použití. Proste si vlasy opláchnite pivom a budú žiarivejšie ako kedykoľvek predtým," zverila sa Jonesová.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 20:05