StoryEditor

Rozkošné videá. Tieto deti a ich zábavné kúsky vás dostanú

31.12.2015, 04:00
Životný štýl
Deti majú svoj vlastný svet. Každý rodič už zažil tú chvíľu, keď mu nad ich neskutočnými kúskami zostáva doslova rozum stáť.

Takmer každú chvíľu sa v rodine odohrajú milé, vtipné či bizarné situácie, pri ktorých nechýba kamera a vďaka sile internetu sa tak dostanú až do našich domácností. Je až neuveriteľné, čo dokážu postvárať niektoré detičky. Výsledkom je zbierka vtipných a rozkošných videí, v ktorých hrajú hlavnú rolu deti.

Takto to vyzerá, keď sa rodičom podarí zachytiť vtipné a častokrát veľmi vzácne momenty zo života svojich milovaných drobcov. Pozrite si zábavnú kompiláciu zo života detí. Urobte si pekný deň a nájdite si dôvod na úsmev aj v budúcom roku.

Vtipné situácie, ktoré vás nenechajú chladnými


Malá Charlotte ešte nevie poriadne rozprávať, no jedno už vie. Jej najobľúbenejším slovíčkom je „Nie“. Na každú otázku odpovedá negatívne, no je pri tom veľmi rozkošná.

Tento rozkošný drobec s veľkou vážnosťou vysvetľuje svojmu oteckovi, ako sa veci majú. Otecko sa mu snaží prikyvovaním naznačiť, že s ním súhlasí. Chlapček jednoducho vie, čo „hovorí“.

Má len niečo vyše jedného roku a už vie, ako sa narába so smartfónom. Že by rodený biznisman?

Otecko už prišiel domov. Zažil roztomilé privítanie.

Mix zábavných videí s detičkami


menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 01:33