StoryEditor

Horúci trend tejto sezóny. Vytvorte si krásnu vianočnú manikúru

12.12.2015, 13:45
Životný štýl
Vianočný čas je spojený so sviatočnou výzdobou, večierkami a rodinnými oslavami, na ktorých môžete zažiariť s trochu divokejšou manikúrou ako obvykle.

Manikérka Tamara Rotterová vám predvedie, ako si ju ľahko urobiť v pohodlí domova.

Tohtoročnými vianočnými farbami sú podľa Tamary fialová, biela a tmavé metalické farby. Počas zimných sviatkov sa nemusíte báť ani trblietok a kombinácie lakov, ako píše idnes.cz.

Obrátená metalická francúzska manikúra


Necht najprv po celej dĺžke prelakujte zlatým metalickým lakom. Po zaschnutí ozdobte špičku tmavo fialovým lakom podobne ako pri francúzskej manikúre.

Linku by ste mali zvládnuť, ale pomôcť vám prípadne môžu samolepky, ktoré sa predávajú práve pre francúzsku manikúru. Ďalšou možnosťou je použiť zdobiacu guľôčku namiesto štetca z laku.

Nakoniec ozdobte tmavým lakom i svetlý polmesiačik na dolnej strane nechtu. Najlepšie to urobíte zdobiacou guličkou, ktorú rovno namočíte do laku. Nakoniec necht pretrite vrchným transparentným lakom.

Červené a strieborné bodky


Na druhú nechtovú kreáciu budete potrebovať biely lak ako podklad. Radšej ho naneste v dvoch vrstvách pre kvalitné krytie a obe vrstvy nechajte dôkladne zaschnúť. Zdobiacu guľôčku potom namočte do červeného laku a necht ozdobte bodkami, to isté zopakujte so strieborným lakom. Nakoniec všetko zafixujte bezfarebným lakom.

Červené prúžky


Ak máte rada prúžky a vianočné lízatka, osloví vás tretie zdobenie nechtov. Začnite znovu dvomi vrstvami bieleho laku a nechajte ich dobre zaschnúť. Na vytvorenie červených prúžkov budete potrebovať tenký nailartový štetec, inak sa vám nepodarí urobiť linky dosť tenké a začnú sa vám zlievať. Pri nanášaní laku na štetec si dávajte pozor, aby ste ho nenabrala príliš veľa a po nechte nestekal. Potom, čo prúžky úplne uschnú, pretrite necht ešte bezfarebným lakom.

Ďalšie videá relácie Škola manikúry nájdete na stránkach Playtvak.cz.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 08:44