StoryEditor

Krajiny, kde žijú najkrajší a najškaredší ľudia. Súhlasíte?

12.09.2015, 05:00
Životný štýl
Každý vníma krásu inak. Nakoniec sa predsa len ľudia na niečom zhodnú, čo zachytila štatistika.

Niekto považuje za pekné blondínky, pre iného sú to majiteľky ryšavých vlasov a s alabastrovou pleťou. Ženy zase nedajú dopustiť na mužov s dlhými kučeravými vlasmi, iné milujú krátkovlasých drsňákov. Medzinárodný zoznamovací web beautifulpeople.com zrealizoval prieskum, v ktorom sa anonymne pýtal svojich klientov, z ktorých krajín pochádzajú najkrajší ľudia. Výsledky sú celkom zaujímavé.

Krajiny, kde nájdete krásu na každom kroku


Dánsko

K dôležitým atribútom krásy v Dánsku patrí výška. Keďže sa to tam priam hemží vysokými ľuďmi, niet divu, že sa táto krajina dostala medzi ostatné s najkrajšími ľuďmi. Navyše, Dánky sú hlavne krv a mlieko, vďaka čomu majú svoj obdiv.

Kanada

Prevažná väčšina Kanaďanov je neustále v pohybe. Fyzická aktivita je u nich na dennom poriadku, postavy majú vyšportované, čo im môžu ostatné národnosti závidieť a čo je hlavné - vďaka tomu sa cítia vo svojej koži dobre a sebavedomie z nich srší všade navôkol. Vďačia za to i pravidelnému sexu, na ktorý nenechajú dopustiť.  

USA

Krajina, kde je síce obezita veľmi rozšírená, no ak by sa človek lepšie pozrel okolo seba, uvidel by aj krásne tváre. Najznámejšie filmové hviezdy, ale i topmodelky pochádzajú práve z USA, príkladom je aj sexsymbol Marilyn Monroe.

Nórsko

Možno, že by mnohí ani len netipovali, že Nórsko sa ocitne na popredných priečkach v zozname krajín s najkrajšími ľuďmi. No v skutočnosti nordická krása nemá konkurenciu. Dokonca je kombinovaná aj s inteligenciou. Blonďavé Nórky s dlhými štíhlymi nohami sú jednoducho pre mnohých skutočným skvostom. 

Argentína

Argentínu možno považovať za sexy už len kvôli tomu, že patrí medzi latinskoamerické krajiny, kde sú zvodné pohyby a vrtiace sa boky na dennom poriadku. Obyvateľky tejto zeme sú na seba veľmi prísne a snažia sa robiť všetko pre to, aby boli krásne. Neraz sa nakoniec rozhodnú pre plastickú operáciu. Na rozdiel však od iných národností vyzerajú prirodzenejšie než inde, kde zásahy do tela doslova zohavujú ľudí.

Švédsko

Muži sú pre mnohé ženy veľmi príťažliví. Konkrétne Stockholm sa považuje za mesto s najviac sexy mužmi na svete. Samozrejme, ženy na druhej strane za nimi moc nezaostávajú.

Francúzsko

Šarm a krása Francúzom ani náhodou nechýba. A to už ani nie je reč o ich krásnom, spevavom jazyku lásky a šansónov.. Ktovie, ako to tie Francúzsky robia, no vyžaruje z nich prirodzená krása, ktorú iné ženy jednoducho nemajú. Nepotrebujú k tomu množstvo make-upu či plastických operácií. Je to kombinácia sebavedomia, charizmy a vyžarovania. Tajomstvo svojej krásy bohužiaľ ostatným neprezradia.

Brazília

Brazília vyhrala na plnej čiare a ocitla sa na prvom mieste. Ktovie, či to nie je genetickou rôznorodosťou, keďže práve tam je najviac zmiešaných rás na svete. V každom prípade jej obyvatelia sú podľa prieskumu najkrajšími ľuďmi. Z Brazílie pochádzajú aj mnohé topmodelky ako napr. Gisele Bundchen či Adriana Lima, ktoré majú krásy na rozdávanie.

Krajiny s najškaredšími ľuďmi


Možno povedať o niekom, že je škaredý? Tak, ako v prípade krásy, aj teraz ide len o vec názoru. Spomínaný web sa zameral aj na opak krásy a pýtal sa svojich klientov, akú národnosť by označili na najškaredšiu.

Írsko

Írski muži dopadli najhoršie, čo uvádza therichest.com. Bledá pleť, svetlé blond vlasy a prepadnutý hrudník podľa prieskumu nepatria k atribútom, ktoré majú najkrajší muži. Je pravda, že kvôli svojmu vzhľadu vyzerajú írski muži často tak, ako keby boli chorí, no na druhej strane, aspoň majú zmysel pre humor.

Ostatné krajiny:

  • Poľsko
  • Rusko
  • Anglicko
  • Nemecko
  • India
  • Čína
  • Kórea

Keďže krása je subjektívny pojem, niekomu sa môžu zdať naopak Íri práve tí najkrajší, iným nemusia príliš "voňať" obyvatelia Brazílie. Preto treba brať výsledky prieskumu, ktorý uskutočnil zoznamovací web, s nadhľadom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
21. apríl 2024 00:06