Vodnára nedostanete z hlavy.
StoryEditor

Znamenie horoskopu, s ktorým zažijete najlepší sex. Nebudete ho vedieť dostať z hlavy

05.03.2023, 16:00
Vzťahy

Aj kvôli svojím bohatým skúsenostiam dokážu v tom druhom vyvolať neskrotnú vášeň.

Hoc patrí k prelietavým znameniam, faktom je, že keď sa do niekoho zamiluje, bude mu chcieť darovať prvé aj posledné. Aj práve preto zúročí všetky svoje nadobudnuté skúsenosti tak, aby uspokojil svojho partnera. V prípade, že si ho viete podmaniť a očaríte ho, môžete si byť isté, že zažijete to najlepšie milovanie. 

image

Niektoré ženy vedia zvádzať ako bohyne. Znamenia, pred ktorými muž okamžite padne na kolená

Vodnári sú nielenže sebavedomí dravci, ktorí idú vytrvalo za svojim, ale zároveň sa ich odvaha bije s citlivosťou, kvôli ktorej dokážu uspokojiť aj tie najnáročnejšie partnerky. Platí to aj v opačnom prípade - a so ženou narodenou v znamení Vodnára zažijete skvelé milovanie. V prvom rade bude totiž brať ohľad na vás a na to, ako sa cítite vy. Svoje uspokojenie ženy nechávajú až na poslednom mieste, no to neznamená, že si sex nevychutnávajú, práve naopak. Majú jednoducho svoje techniky.

U Vodnárov nenájdete nič iné ako perfekcionizmus a akonáhle príde na rad čas užívania si, stane sa toto znamenie zverokruhu neskrotným a vášnivým. Vyhýbajú sa všetkým monotónnym a rutinným veciam a môžete si byť istými, že vás neustále prekvapia vecami, o ktorých ste nemali ani poňatia. Vodnári sú jednoducho jedným z najviac sexuálnych znamení.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:46