profimedia
StoryEditor

Patrí k najkrajším ženám, no pre mamu bola škaredá. Jennifer Aniston sa jej uznania nikdy nedočkala

03.07.2021, 18:30
Celebrity
Je krásna, úspešná, no na to, aby sa z nej stala žena, akou je dnes, si prešla mnohými traumami.

Už od prvého okamihu, ako sa Jennifer Aniston objavila v roli Rachel Greenovej v seriáli Priatelia, zožala obrovský úspech. Stala sa z nej ikona, ku ktorej vzhliadali všetky ženy - a nielen jej štýl obliekania, ale aj účesov sa stal legendárnym. Nepochybne sa tak právom začala radiť medzi najkrajšie herečky sveta. Ťažko uveriť tomu, že ona si dlhé roky pripadala nedostatočne dobrá kvôli svojej mame, bývalej herečke a modelke Nancy Dow. 

Po tom, čo sa jej rodičia rozišli, ostala 9-ročná Jennifer žiť len so svojou mamou. Toto obdobie bolo pre herečku mimoriadne náročné, nakoľko si jej mama prehnane zakladala na vzhľade. ,,Bola zo sveta, kde sa pozeralo na vonkajšiu krásu... to si najmä pamätám zo svojho detstva,'' prezradila seriálová Rachel magazínu Elle. ,,Bola na mňa príliš kritická. Bola totiž modelkou, bola nádherná a očarujúca. Ja nie,'' rozrozprávala sa Jennifer ďalej.

Pre svoju mamu nikdy nebola dostatočne dobrá. Zaspomínala si tiež na okamih, kedy je jej mama psychicky ublížila. ,,Bola som naučená na to neodporovať jej. Raz som jej však niečo vykričala, načo sa mi ona len vysmiala do tváre. Pripadalo mi to ako rána pod pás,'' uviedla Jennifer. Priznala tiež, že jej mama bola príliš temperamentná a často vybuchovala pre maličkosti, čím svojej dcére nesmierne ubližovala. Takýchto momentov bolo omnoho viac, no jeden z najvýraznejších nastal v čase, keď začala sláva Aniston naberať na obrátkach. Bez jej zvolenia sa totiž mama rozhodla vydať knihu o jej živote, kde verejne opísala ich vzťah. To bol impulz, kedy sa herečka rozhodla odstrihnúť svoju mamu zo života.

Dnes, po niekoľkých rokoch terapie, sa Jennifer na vec pozerá inak. Vie, že sa jej jej mama nikdy nesnažila ublížiť, jednoducho sa správala tak, ako bola naučená...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 14:07