dreamstime
StoryEditor

To je ale prekvapenie! Charizmatický Bradley Cooper randí so známou speváčkou

09.05.2021, 15:30
Celebrity
Najnovšia správa, ktorá sa objavila v austrálskych médiách, fanúšikov obľúbeného herca poriadne prekvapila.

Napriek tomu, že herec Bradley Cooper sa v šoubiznisovej brandži pohybuje už nejaký ten rok, najväčšia pozornosť sa mu dostala s vydaním filmu Zrodila sa hviezda. V ňom stvárnil hlavnú úlohu spolu so speváčkou Lady Gagou. Úlohu zamilovanej dvojice poňali tak presvedčivo, že ľudia neverili tomu, že títo dvaja sú v skutočnosti len priateľmi a kolegami. Fanúšikovia netrpezlivo čakali na moment, kedy dvojica ohlási to, že sú spolu oficiálne párom, no ako sa zdá, tejto chvíle sa zrejme nikdy nedočkajú. 

Aj keď Bradley oznámil rozchod so supermodelkou Irinou Shayk, nebolo to z dôvodu, že si niečo začal s Lady Gagou. Ako sa ukázalo, už po niekoľkých týždňoch od premiéry sa po boku slávnej speváčky objavil podnikateľ Michael Polansky, ktorý je súčasťou jej života do dnešného dňa. Aj keď Lady Gaga veľa informácií zo svojho súkromia nezdieľa, fanúšikom sa pochválila krásnym záberom, na ktorom je vidieť, že je skutočne šťastná. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chismes De La Chula (@chismesdelachula)

Bradley a Lady Gaga sú do dnešného dňa priateľmi. Ako tvrdia zahraničné médiá, zdá sa, že ich priateľstvo je skutočne hlbšie a Lady Gaga mala charizmatického herca zoznámiť aj so svojou speváckou kolegyňou Adele. Dvojica si padla do oka približne pred mesiacom a spája ich hneď niekoľko spoločných záujmov. Obidvaja preferujú aj rovnaký štýl vysporiadania sa so slávou - osobné informácie si strážia a o svojom súkromí neinformujú nikoho. Práve preto je ťažké overiť túto informáciu a zdá sa, že sa tak skoro oficiálneho vyjadrenia dvojice nedočkáme. Faktom však je, že ani jeden z nich túto informáciu, ktorá koluje vo vodách šoubiznisu, nepoprel. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 11:27