shutterstock
StoryEditor

Veľký finančný horoskop na apríl. Tieto znamenia sa poriadne buchnú po vrecku!

22.03.2021, 23:01
Životný štýl
Ak vás zaujíma, ako na tom budete s peniazmi, máme pre vás vašu predpoveď.

Baran

Energie máte dosť, ale keďže vám teraz behajú myšlienky od jednej témy k druhej, bude sa treba vedome skoncentrovať. Jedinci, ktorí pracujú v oblasti logistiky a podobne, by si mali dávať pozor na hádky so svojimi spoločníkmi i zákazníkmi. Robíte užitočnú prácu, no a nad ostatné sa treba povzniesť. Všeobecne platí, nevydávať ani podvedome nepríjemné a podráždené signály.

Býk 

V práci si doprajte dostatočný čas na obedňajšiu prestávku. Vtedy sa priam ako zázrakom nabijete a druhú polovicu smeny odvediete plní energie a nápadov. Kde iní končia, vy začínate, hoci ešte nie je Slnko vo vašom znamení! Držia vás iné, dobre postavené planéty od Kozorožca, hlavne akčný Mars, spolu s Jupiterom. Ešte vždy však platí, aby ste boli opatrní s úplne novými projektmi, hoci by ste najradšej expandovali. 

Blíženci

Máte rušné dni, ale plodné, hoci vás Merkúr trochu brzdí, lebo je v kvadráte na vaše znamenie. Dajte svojim obchodným a pracovným partnerom jasne najavo, ako na tom ste. Vašou úprimnosťou a priamočiarosťou si získate rešpekt u druhých. Samozrejme, že netreba jednať na úkor slabších. Neskôr by sa vám to vrátilo. Keďže nemôžete cestovať, začnite sa viacej vzdelávať. 

Rak

Vstávate teraz s pocitom, že sú vaši finanční partneri proti vám? Zle robíte, okrem iného si tak odháňate klientov či kolegov, ktorí by vám inak pomohli k tomu, aby prúd financií bol silnejší. Podvedome a pudovo často robíme veci, za ktoré sa neskôr hanbíme, alebo čudujeme, že sme tak vôbec konali. Keďže čítate finančný horoskop, môžu za to niektoré zle postavené planéty k vášmu znameniu, hlavne Slnko a Čiernu Lunu.jarný

Lev

Prešli ste si mnohými skúškami, kedy ste neskončili vždy len ako víťazi. Všetko zlé, je na niečo dobré. Pokiaľ aj vy cítite, že idete po správnej ceste, pokračujte. Vy už asi dobre viete, čo chcete. Obchodní a finanční partneri, ktorí vás v minulosti sklamali, vám asi teraz budú nadbiehať. Môže to byť aj niektorý z bankových úradov. Držte sa svojej pravdy. Ak si celkom neveríte, poraďte sa so skúsenými odborníkmi.

Panna

Ľudia sa na vás obracajú s rôznymi požiadavkami, lebo cítia, že vy máte dosť síl, aby ste ich potiahli. Nos na financie máte, ale niekedy si neveríte, že si môžete dopriať luxus. Pokiaľ máte niečo našetrené, u vás to zvykne byť viac ako len tá železná rezerva, skúste pustiť perie. Internetové obchody fungujú aj v tejto situácii. Potešte sa pekným obrusom, alebo posteľnou bielizňou. Pokiaľ viete šiť, ušite si veselé pestré rúško. 

Váhy

Dajte si pozor na vašich finančných partnerov, niekedy lepšie povedané, nepriateľov. Pokým nemusíte, neinvestujte do veľkých akcií či nehnuteľností. Chytili by ste sa do pasce. Kvadráty a opozície vám veľa šťastia či peňazí neprinesú. Bude aj lepšie. Sú to však rady. Kto chce riskovať, nikto mu v tom nezabráni, ale aspoň sa s tým nikomu nechváľte. Poučíte sa teda na vlastných chybách? 

Škorpión

V tomto období sa môžete dostať do priazne niekoho, kto má pomerne dosť veľkú moc. Ako vieme, kto má moc, má aj peniaze. Máte teda na dosah páky, ktoré by vám mohli priniesť zisk. Je v tom malý háčik, že sa vám bude viac dariť v takých záležitostiach, kde by ste pomohli nielen sebe, ale hlavne aj iným. Jedným slovom, nemyslíte teraz len na seba. Peniaze sú obeživo, ujde sa aj vám, nebojte! 

Strelec

Sú dni, kedy si celkom neveríte. Celý týždeň môže byť práve presne v tomto štýle. Neznásilňujte sa, radšej oddychujte. Po víkende budete trochu múdrejší. Dajte si do poriadku svoje účty, môže sa totiž ľahko stať, že ste na niečo dôležité zabudli. Je dobre si viesť malú knihu príjmov a výdavkov, hoci nie ste podnikateľom. Vám to síce dobre myslí, ale ste predsa len ľudia, ktorí tiež robia chyby. 

Kozorožec

Poučili ste sa z minulých chýb, ale v tejto dobe asi bude treba pustiť perie na svojho partnera či partnerku. Keďže váš patrón je prísny a strohý Saturn, niekedy ste opatrní či dokonca skúpi na tzv. zbytočnosti. Medzi ne patrí napríklad módny výstrelok, ktorý nebude mať dlhé trvanie. Všetko so všetkým súvisí. Pokiaľ nebudete mať doma pohodu, nepriamo sa vám nemusí dariť ani v práci. 

Vodnár

S investíciami a prácami, ktoré si vyžadujú lepšiu koncentráciu, počkajte ešte týždeň. To, čo už máte rozbehnuté, však nemôžete odložiť. Preto si buďte vedomí toho, že pokiaľ sa nebudete držať starého pravidla: Pomaly ďalej zájdeš, prídete o značnú časť peňazí, ktoré by inak šli do vášho vrecka. Pocit hnevu a podráždenia, ktorý príde náhle, vám bude dobrou výstrahou, aby ste sa nepopálili.

Ryby

Slnko máte v dome hodnôt a Merkúr, patrón obchodníkov je u vás. To je dobrá kombinácia na obchodovanie. V dnešnej situácii pracujete, alebo nakupujete asi viac cez internet, ale už ste si zvykli. Pokiaľ si svoje potreby skoordinujete správne s potrebami vašich spolupracovníkov, malo by vám to priniesť zisk. Tí, ktorí majú hlbšie do vrecka, alebo sú nezamestnaní, možno im pomôže fyzická činnosť. Opadne z vás nervozita i možný strach z budúcnosti. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 16:09