shutterstock.com
StoryEditor

Prečítajte si, aký bude váš MAREC podľa lunárneho kalendára!

17.02.2021, 14:00
Životný štýl
Ideálny mesiac na ZBAVENIE SA TOXÍNOV, zlepšenie kvality pleti, vlasov ale aj nálady a životných postojov.

Mesiac v znamení Kozorožca

9.3. Žite tu a teraz. Minulosť už nezmeníte a budúcnosť tu ešte nie. Preto je dôležité žiť tu a teraz, tešiť sa k každej naplno prežitej minúty. Len vtedy dokážeme urobiť prácu najlepšie a byť plnohodnotne aj s blízkymi.

10.3. Pustite sa do jarného upratovania. Poumývajte okná, podlahy, urobte poriadok v skriniach. Uložte zimné oblečenie, nepôjdu doň mole. Dobre vyvetrajte, aby ste rozprúdili energiu v byte.

Mesiac v znamení Vodnára

11.3. Vodnár ovplyvňuje lýtka, holene a členky. Ľahnite si na zem a oprite nohy o stenu, odkrvenie je dobrá prevencia proti kŕčovým žilám. Tiež sa tým prekrví a omladí tvár.

12.3. Znižujeme konzumáciu kávy, nikotínu a alkoholu. V Rybách totiž je ich pôsobenie oveľa intenzívnejšie. Dôležité je piť dostatočné množstvo tekutín. No nečakajme na to, kým budeme smädní.

Mesiac v znamení Rýb

13.3. Ideálny deň na očistný pôst pre zdravie. Telo tak zbavíme škodlivín a podporíme imunitu. Marcový nov je najideálnejší na zbavenie sa nejakého zlozvyku, ktorý nás trápi. Takže hor sa do toho!

14.3. Ryby ovplyvňujú chodidlá a lymfatický systém. Je preto teraz na jeho správne fungovanie prospešné spotiť sa, či už pohybom, alebo v saune. Choďte na svižnú prechádzku, zašportujte si.

15.3. Duševné rozpoloženie ovplyvňuje zdravie. Motivujte sa k dobrej nálade, uvedomte si, aké máte šťastie, že netrpíte hladom, nie je vám zima, máte priateľov, rodinu a domov.

Mesiac v znamení Barana

16.3. Baran ovplyvňuje hlavu. Radujte sa zo života. Ak ste radosť stratili, hľadajte ju! Radosť a šťastie sú nákazlivé, hľadajte ich aj medzi svojimi najbližšími a priateľmi. Hneď vám bude lepšie.

17.3. Akupresúra proti únave. Uchopte palcom a ukazovákom stred uší a poriadne zatiahnite do strán, potom uši premasírujte od lalôčika hore a dolu. Predchádzajte strate sluchu, znížte hlasitosť prijímačov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 21:37