shutterstock.com
StoryEditor

Prečítajte si, aký bude váš MAREC podľa lunárneho kalendára!

17.02.2021, 14:00
Životný štýl
Ideálny mesiac na ZBAVENIE SA TOXÍNOV, zlepšenie kvality pleti, vlasov ale aj nálady a životných postojov.

Mesiac v znamení Váh

2.3. Máte chuť na slané? Býva to prejavom nedostatku tekutín v tele. Ak trpíte zadržiavaním vody v tele, pite teplú vodu s citrónom a jedzte potraviny obsahujúce draslík, ako je ružičkový kel.

3.3. Dávame si pozor na prechladnutie, a to hlavne od nôh. Môžu nás potrápiť zápaly močových ciest a vaječníkov. Sme tiež počas dňa Škorpióna citlivejší a náladovejší, ale aj zmyselnejší.

30.3. Žite tu a teraz. Minulosť už nezmeníte a budúcnosť tu ešte nie. Preto je dôležité žiť tu a teraz, tešiť sa k každej naplno prežitej minúty. Len vtedy dokážeme urobiť prácu najlepšie a byť plnohodnotne aj s blízkymi.

31.3. Posilňujte močový mechúr. Je na to vhodný mesiac i deň. Dostatok tekutín zvýši prietok močovým systémom, a tým aj odplavovanie baktérií. Prevenciou sú čučoriedky a brusnicová šťava.

Mesiac v znamení Škorpióna

4.3. Trápi vás zápcha? Doprajte si ranný rituál: po prebudení vypite nalačno pohár teplej vody, o 15 minút sa naraňajkujte a o ďalších 15 minút choďte na toaletu, a to aj vtedy, ak nemáte nutkanie na potrebu.

5.3. Doprajme nohám oddych. Vyhýbame sa dlhým a zaťažujúcim túram alebo namáhavému cvičeniu. Pri problémoch so zápalom žíl si urobíme obklad z odvaru z listov paprade a kvetov či listov pagaštanu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 21:57