shutterstock.com
StoryEditor

Máme pre vás päť tipov na knihy, ktoré nebudete vedieť pustiť z ruky

25.01.2021, 19:55
Životný štýl
Skvelé tipy na dlhé zimné večery.

Život Mony Lisy (Pierre La Mure)
Vďaka francúzskemu spisovateľovi sa v tomto úžasnom diele dočítate odpovede na otázky, ktoré vám pri pohľade na obraz Mony Lisy prebiehajú mysľou. Ako sa vôbec dostala dvadsaťštyriročná dievčina na známy obraz a prečo si ju objednal práve Leonardo da Vinci, ktorý bol v tom čase v krajine cudzincom a objednávky na maľovanie neprijímal?

Prvá lož (A. J. Park)
Detektívka, ktorá vás už na prvých stranách vtiahne do deja. Žena advokáta sa totiž ocitne v úlohe zločinca. Má dve možnosti – bude veriť svojej žene, alebo si spolu zvolia cestu, ktorou by nie každý z nás išiel...

Daisy Jones & The Six (Taylor Jenkins Reid)
Späť do 70. rokov. Sex, drogy a rokenrol! Fascinujúci román odhalí nečakaný rozpad kapely, ktorá bola na vrchole svojej slávy. Ovládli hitparády, koncerty v každom kúsku krajiny boli beznádejne vypredané. Ale čo alebo kto stojí potom za rozpadom slávnej hudobnej skupiny?

Dievča s cudzím srdcom (Alex Dahl)
Prísť o vlastné dieťa je pre matku tá najväčšia bolesť. Amalie, päťročné dievčatko, sa utopilo. Alison sa svoj žiaľ snaží prekonať, ale nedarí sa jej to. Zrúti sa, nie je schopná usmiať sa na nevlastného syna, pozrieť sa na manžela. Jedného dňa sa však dozvie, že neďaleko žije dievča, ktoré dostalo srdce jej dcéry. A tu sa začína rodiť nebezpečný plán.

Darca hviezd (Jojo Moyesová)
Kniha inšpirovaná skutočným príbehom. Bezhlavé zaľúbenie do pekného a bohatého Američana, svadba a odchod do Ameriky. Toto všetko pôsobí na prvý dojem krásne, no šťastie za tým nie je. Sklamanie je tým správnym slovom. A dôvod, prečo sa Alica prihlásila do projektu konských knižníc. Tu nachádza slobodu, priateľstvo a naplnenú túžbu života, po ktorom tak veľmi túžila...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:31