shutterstock.com
StoryEditor

Prinášame vám finančný horoskop: Tieto štyri znamenia si čoskoro výrazne polepšia!

09.11.2020, 12:30
Životný štýl
Peniaze boli, sú, aj budú.. a tieto znamenia ich budú mať požehnane.

Lev

Náročné obdobie zvládate, lebo ste sa pravdepodobne poučili, že treba aj šetriť. Tí z vás, ktorí boli márniví, síce asi klesli na dno, ale už idú smerom hore. Aj keď sa vám v najbližších dňoch môže zdať, že sa vám finančne nedarí - opak je pravdou. Napriek skúškam, ktoré preveria stav vašej peňaženky a účtu, totiž očakávajte potešujúcu sumu, ktorá vám pribudne za vaše zásluhy.

Váhy

Koniec roka bude po finančnej stránke vašim najlepším. Okrem toho, že vás nečakane prekvapí finančné polepšenie, je dosť možné, že malú sumu vyhráte alebo vám bude vrátená či darovaná. Ak máte chuť na investíciu, kľudne do toho. Zdá sa, že vám hviezdy naozaj prajú. Nezabúdajte však peniaze míňať s pokorou, inak vám o pár mesiacov môžu hroziť finančné ťažkosti.

Strelec

Strelci si vedia vždy poradiť s financiami tak, aby pribúdali. Keďže ste zodpovední a nezabúdate na finančnú rezervu, ste na tom celkom dobre. Situácia v najbližších dňoch sa bude len a len zlepšovať. Vyzerá to tak, že si od nového roka dokonca budú môcť dovoliť väčšiu investíciu, po ktorej túžia už dlho. Pre to, aby sa im to splnilo, však musia naďalej rozumne hospodáriť s peniazmi tak, ako doteraz. 

Ryby

Ryby mali dosť náročné obdobie počas celého roka aj čo sa týka financií. Čaká vás ešte jedna skúška, ale vy ste už zocelené skúsenosťami. Koniec roka bude pre dosť úspešný, len k nemu treba preplávať. Tento týždeň i ten nasledujúci by mali byť ešte v pohode. Nazbierajte dostatok síl a kúpte si niečo pekné na seba, nemusíte sa báť, peniaze sa vám budú nejakým zázrakom akoby sypať do lona. Intelektuálne založené Rybky si asi zabezpečia dostatok literatúry na dlhé zimné večery. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 14:30