Pixabay
StoryEditor

Veľký novembrový horoskop: Ktoré znamenie čaká láska a ktoré finančné problémy?

02.11.2020, 05:00
Životný štýl
Čo vás čaká predposledný mesiac v roku?

Baran

Ak na vás dolieha stres alebo si myslíte, že všetko nezvládnete, nezabúdajte na autogénny tréning a terapiu vodou. Športujte! Každý deň vystavte tvár Slnku, hoci je aj zima, telo si prijme z neho potrebnú energiu. Možno to bude chcieť aj zmenu v pohľade na vaše okolie i život vôbec. Buďte svetoví! Skúšky, ktoré zažívate v manželstve, môžu posunúť váš terajší vzťah tam, kde má práve ísť. Voľní môžu stretnúť partnera, ktorý ich bude dopĺňať, aby nestagnovali na jednom mieste.

Býk

V partnerskom vzťahu majú byť len dvaja. Niekedy to ľudia ani nemyslia zle, ak sa medzi vás zamiešajú, ale už v ňom nebudete len vy ako pár. Hovorí sa, že mnoho kuchárov pokazí aj jednoduchú kašu. Malé nevinné prekáračky medzi vami nevadia, skôr posilnia komunikáciu obidvoch partnerov. Prácu si v dnešnej dobe treba vážiť, hlavne ak vás napĺňa radosťou. Skúšaní odvahou a trpezlivosťou sme skoro každý deň. Pokiaľ to zvládneme, o to viac nás robota baví. Nechajte si pri rozhodovaní svoj rozum, nešite teda nič horúcou ihlou. Buďte prístupní i novým myšlienkam a tvorivosti. Vložte viac úsilia tam, kde to práve škrípe. 

Blíženci

Pokiaľ vám manželstvo nevychádza podľa vašich predstáv, prvom rade sa treba pozrieť na seba, kde robíte chyby. Ak je vzťah založený len na fyzickom kontakte, nevydrží dlho. Človek potrebuje v partnerstve porozumenie na tele i duši. Nikto však netvrdí, že sa sexu treba vyhýbať! Hľadáte svoj večný ideál lásky? Vedzte, že na tomto svete neexistuje! Každý smrteľník má nejaké chyby. Upriamte preto svoju pozornosť na pozemské možnosti. Poučte sa z chýb, ktoré ste robili. Viac ich už neopakujte. 

Rak

Človek je spoločenský tvor, hoci potrebuje občas aj samotu. Vzťahy nám tým zaberajú veľa času. Kto si myslí, že je na sto percent spravodlivý, je jednou nohou v klamstve. Preto sa neokúňajte dať si úprimne otázku ako sa javíte ostatným. Hlavne pokiaľ vidíte, že od vás niekto, kto je dôležitý vo vašom živote, bočí. Pravda je totiž len jedna. Nakoniec vyjde na povrch. Ak sa niekto venuje len svojmu telu, duša piští hladom. Platí to aj naopak, ak len meditujete a čítate duchovnú literatúru, zabudnete napokon, že ste človek z mäsa a kostí. Telo sa skôr či neskôr ohlási a požiada o svoje potreby. Preto si doprajte všetko s mierou, čo sa týka jedla, pitia i duchovnej potravy! 

Lev

Tento mesiac je svojim spôsobom váš, na to nezabúdajte. Príjemné chvíle vo vzťahu nemusia byť náhodné. Občas si ich treba pragmaticky naplánovať. Pozor si však dajte na to, aby ste sa neukazovali v lepšom svetle, v akom ste. Partner si to iste všimne, preto buďte úprimní v svojom prejave. Láska nemusí byť len cukríkovo romantická, môže mať aj rozumnejší podtón. Stará známa pravda platí aj dnes: V zdravom sídli tele zdravý duch! Doprajte si vitamíny vo forme živej stravy a zdravé doplnky výživy, bez chemikálií. Užite si dostatok pohybu pri potulkách jesennou prírodou. Organizmus si oddýchne a vám sa bude dariť lepšie v práci i súkromí, lebo získate určitý nadhľad nad všetkým. 

Panna

 Prešli ste skúškami, z ktorých sa treba poučiť. Partnerský vzťah, má teraz šancu dostať sa do lepšej formy. Pozor však na unáhlenosť! Karta skôr radí postupnosť a uváženosť, ako jednať bez rozmyslu. Držte si svoje animálne chúťky na uzde, hlavne mimo vzťahu, aby ste nimi nedali dôvod na zostup o pár schodov nižšie a nie vyššie. Karta naznačuje pomalý, ale istý prísun peňazí. Vaša práca bude možno priaznivo ohodnotená. Budovanie kariéry bude asi postupné, ale isté. Skúste pouvažovať, či by nebolo dobre investovať trochu peňazí do nejakého kurzu, ktorý vám pomôže postúpiť vo vašej kariére.

Váhy

ajte radi svoju prácu, veď vás živí. Obchodní partneri nech organizujú stretnutia v srdečnom ovzduší. Vytvorte si na pracovisku harmonickú atmosféru. Máte možnosť uzavretia nových pracovných zmlúv, výhodných pre obidve strany. Samozrejme platí, aby ste pre to niečo urobili. Skúste sa viac usmievať aj na svojich protivníkov, sú to tiež ľudia, ktorí sú s vami prepojení. Láska hory prenáša! Zdravé vzťahy medzi ľuďmi prospievajú ľadvinám. Pokiaľ máte s nimi problémy, rozmýšľajte, komu ste ešte neodpustili. Prepláchnite si obličky liečivými čajmi z prasličky, vŕbovky či žihľavy.

Škorpión

Netrestajte sa a nemajte utkvelé predstavy, že tentoraz nezvládnete svoju prácu. Vyjasnite si svoje pracovné pole pôsobnosti. Budete mať menej trápenia v budúcnosti. Väčšinou ide o vážne záležitosti, kedy sa bojíme rizika zlyhania. Najlepším riešením je konať s čistým svedomím, aj keď nás okolnosti tlačia ísť cestou obchádzania pravdy. Pri športe teraz radšej neriskujte. Robte vždy len jednu vec, napríklad: jesť, čítať sms a pritom ísť po ulici vy síce zvládnete, ale iste to neprospieva vašej psychike. Hrozí potom úraz. 

Strelec

 Partnerstvo si treba pestovať neustále, a to bohatstvom ducha a odpúšťaním. To posledné môže byť aj cnosťou, ak ste prekonali úskalia svojej karmy. Mincovou kartou prichádza pocit spokojnosti a blahobytu. Platí tu priama úmera, čiže o to viac, o koľko ste sa o vašu spokojnosť zapríčinili svojou láskou. Karta však upozorňuje nezaspať na vavrínoch a nezlenivieť, aby po spokojnosti nenastal pád do letargie. Ak pracujete s chuťou, môžete byť pyšní na svoje výsledky. Vaše príjmy sa môžu ešte zvýšiť, len nestagnujte na jednom mieste, lebo padnete o pár levelov dolu. Obavy z neznámych ľudí a ich spolupráce s nimi nemusia byť opodstatnené, ale preverte si ich prv, než začnete s nimi konať.

Kozorožec

Pozitívna karta v oblasti partnerských vzťahov. Pozor však, je ohnivého živlu. V láske vyhráva ten, kto ozajstne miluje. Praje totiž úprimne tomu druhému len to najlepšie. Ak ľúbite, tešte sa z toho, lebo nie každý človek je toho schopný. Pokiaľ je váš cit opätovaný, ste šťastným človekom. Prajem vám všetkým, aby sa vám splnili vaše plány i túžby.

Vodnár

Vodná princezná vnímavo a nežne prináša lásku a cit k tým, ktorí sú ochotní mať niekoho radi. Samozrejme, ide to aj bez karty, veď ony sú len barličky pre toho, kto má problém, alebo chce niečo riešiť. Skúste byť nežnejší, oceňte pôvaby života i svojej partnerky, či náklonnosť partnera. Pochopte jeden druhého, aj napriek tomu, že ste si v minulosti ublížili. Na karte je plávajúca žena, ktorá si užíva styk s vodou. Aj vy sami uznáte, čo je liekom na zlú náladu, depresiu alebo choroby pohybového ústrojenstva, ktoré často toto obdobie prináša. Plávanie v bazéne teraz asi neprichádza do úvahy, pokiaľ nevlastníte svoj súkromný. Pomôže i vaňa, naplnená vodou, alebo sprcha. Voda zmýva stres i bolesť. 

Ryby

Majte sa radi. Platí pravidlo, že ako zmýšľame o sebe, takí partneri nám prídu do cesty. Rozhodujte sa najprv srdcom, až potom rozumom. Voľní možno konečne stretnú toho pravého a zažijú nielen zamilovanie, ale aj ušľachtilý cit, prerastajúci do trvalej lásky. Karta aj hovorí, že budete mať na výber. Stáva sa aj, že dlhodobo nemáte partnera, a zrazu prídu dvaja. Môže sa vám prihodiť, že sa budete rozhodovať medzi dvoma prácami. Keďže u vás často víťazí zdravý úsudok, nemali by ste mať problém vybrať si tú najlepšiu pracovnú variantu. Pokiaľ berieme do úvahy aj názov karty, iste bude najlepšie, ak si svoju robotu zamilujete. Najlepšie sa má ten, komu mu je zamestnanie zároveň aj koníčkom. Vyberajte si tak, aby sa vám to splnilo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:54