shutterstock.com
StoryEditor

Prečítajte si horoskop na september. Ako sa vám bude dariť?

31.08.2020, 15:00
Životný štýl

Baran 21. 3. – 20. 4.
Tento mesiac to bude zrejme v práci poriadna divočina, ideálne koncom mesiaca si preto doprajte oddych. Neváhajte a využite akúkoľvek príležitosť. Aj kolegovia vám budú nápomocní, dávajte si však pozor na nových spolupracovníkov. Nezadaným sa môže pošťastiť stretnutie s niekým zaujímavým, ale je možné, že viac ako flirt z toho nakoniec nebude. V rodine vás poteší dobrá správa alebo príjemné stretnutie. Deti vás možno trochu potrápia, ale nepôjde o nič vážne. Menšie zdravotné problémy vám môžu spôsobiť oslabené trávenie a kĺby.
Tip: Nebuďte extrémna a dávajte si pozor na svoje depresívne či vzťahovačné myslenie.

Býk 21. 4. – 20. 5.
V práci to bude tak trochu ako na hojdačke, vedenie však bude s vami spokojné. Podstatné je, aby ste sa snažili hľadať pokojné argumenty v prípadných nedorozumeniach. Finančne sa vám bude dariť trochu menej, preto bude lepšie, ak sa trochu uskromníte. Ak sa chystáte cestovať, dávajte si pozor najmä na cudzích ľudí. Mali by ste sa viac venovať rodine a najbližším. Ak už dlhšie premýšľate nad ukončením vzťahu, je na to vhodný čas. Zdravotne vás môžu trocha potrápiť oslabený nervový a obehový systém.
Tip: Niektoré vaše zámery vedú ku komplikáciám, ale neznamená to pre vás nič vážne.

Blíženci 21. 5. – 21. 6.
Ak by ste chceli tento mesiac zmeniť prácu, radšej s tým ešte počkajte. Snažte sa hlavne o to, aby ste svoje pracovné úlohy robili naozaj zodpovedne. Cestovať sa priveľmi neodporúča, ale mohli by ste sa pustiť do štúdia. Finančne to tiež nebude úplne ideálne, radšej sa držte pri zemi a s peniazmi neriskujte. V oblasti lásky vás čaká príjemné obdobie, otvorte sa novým zážitkom a užívajte si to. Niekto z rodiny asi bude potrebovať vašu pomoc, určite neodmietnite. Menšie zdravotné ťažkosti môžete mať s chrbticou, kolenami alebo chodidlami.
Tip: Je možné, že potrebujete oddych alebo prestávku, určite si ju doprajte.

Rak 22. 6. – 22. 7.
V práci by malo ísť všetko tak, ako má. Možno sa však objaví niekto nepríjemný, ignorujte to, nebude predstavovať žiadne nebezpečenstvo. Ak máte v pláne skúsiť niečo, nad čím už dlhšie premýšľate, určite neváhajte a tento mesiac si to naplno užite. S peniazmi by sa vám malo dariť a môžete aj investovať, nie však koncom mesiaca. Čaká vás tiež veľmi pekné obdobie s partnerom, aj nezadané majú šancu stretnúť niekoho zaujímavého. Deti vás budú tešiť, v rodine sa udeje príjemná udalosť. Menšie zdravotné problémy vám môžu spôsobiť tlak, štítna žľaza alebo ženské orgány.
Tip: Nemajte žiadnu obavu a udržujte si vieru v krásny život.

Lev 23. 7. – 22. 8.
V práci sa vám bude tento mesiac naozaj dariť, musíte sa len odosobniť od medziľudských problémov. Neriešte nič, čo naozaj nemusíte, a ani sa nepúšťajte do zbytočných debát, ktoré nesúvisia s prácou. Finančne by ste mali byť úspešná a ak sa túžite vzdelávať, určite neváhajte. Vo vzťahu sa budete trochu trápiť, ale to asi len preto, že budete mať nedostupné požiadavky. Snažte sa byť pokojnejšia a brať život uvoľnenejšie. V rodine vás čaká dobré obdobie, správny čas je na stretnutia s priateľmi. Zdravotne vás môžu trocha potrápiť oslabené kĺby, metabolizmus a chrbtica.
Tip: Pestujte si vnútorný pokoj a pristupujte k životu s radosťou.

Panna 23. 8. – 22. 9.
Snažte sa využiť všetky možnosti, ktoré sa vám tento mesiac naskytnú. V práci sa môže objaviť nový kolega, s ktorým budete možno dobrí kamaráti. Únavu však budete asi pociťovať viac ako obvykle, preto si aspoň na konci mesiaca doprajte malý oddych. Ak by ste chceli zmeniť prácu, pokojne tak urobte. Nezadaným bude priať šťastie, neváhajte a zoznamujte sa. Vo vzťahu však môžu nastať určité nedorozumenia, bude to dočasné, nemusíte mať obavu. Menšie zdravotné ťažkosti môžu spôsobiť oslabená imunita, pokožka alebo cievny systém.
Tip: Nebojte sa prejaviť svoj temperament a ctižiadostivosť.

Váhy 23. 9. – 22. 10.
Asi premýšľate, ako svoj pracovný život posunúť k lepšiemu. Nesnažte sa robiť nič nasilu. Koncom mesiaca by sa mala objaviť možnosť, ktorá by vás mala posunúť. S peniazmi však neriskujte ani neinvestujte. S partnerom by ste sa mohli posnažiť svoj vzťah niečím „okoreniť“. Nezadané by si mali dávať pozor na nové známosti a byť opatrné pri komunikácii s priateľmi kvôli zbytočným nezhodám. Menšie zdravotné problémy môžu spôsobiť zápaly obličiek a močových ciest.
Tip: Ak sa aj cítite vyčerpane, svojich zámerov sa nevzdávajte.

Škorpión 23. 10. – 22. 11.
Ak sa budete tento mesiac v práci veľmi snažiť, môžete dosiahnuť uznanie alebo sa otvoria dvere, ktoré sa už zdali zatvorené. Bolo by dobré, aby ste sa naučili viac vychádzať s ostatnými, aby ste neboli na všetko sama. Vo vzťahu sa vám bude zdať, že vás partner trochu zanedbáva. Skúste sa s ním porozprávať, zrejme je vyčerpaný a potrebuje vašu podporu. V rodine by sa mali vyriešiť nezhody, ktoré vás už dávno hnevali, a vylepšia sa aj vzťahy. Zdravotne vás môžu potrápiť oslabené trávenie alebo ženské orgány.
Tip: Nové veci vás môžu zaviať k zaujímavým životným skúsenostiam.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
Nesnažte sa v práci stíhať všetko naraz. Počúvajte aj svojich nadriadených a neberte si veci osobne. Môžete sa posunúť k určitému vývoju. Cestovať sa veľmi neodporúča, mohli by hroziť mierne zdravotné problémy, ale vo financiách by sa vám malo dariť. Rozhodne sa stretávajte s priateľmi alebo si s partnerom spravte predĺžený víkend. Nezadané by si však mali dávať pozor na nové známosti, dôverovať neznámym mužom sa neoplatí. Trocha potrápiť vás môžu oslabená krčná chrbtica a bolesť hlavy či zubov.
Tip: Vystupujte sebavedome, ale prípadnú kritiku prijímajte konštruktívnym spôsobom.

Kozorožec 22. 12. – 20. 1.
Navzdory vašej vynaloženej snahe nebude v práci výsledok taký, ako by ste si predstavovali. Hlavne sa nesnažte robiť niečo, čomu úplne nerozumiete, radšej pomôžte ostatným. S financiami sa vám tiež veľmi dariť nebude, takže bude lepšie držať sa pri zemi. Ak ste mali vo vzťahu nejaké problémy, črtá sa lepšie obdobie. Doprajte si relax vo dvojici. Nezadané by mohli tento mesiac stretnúť aj spriaznenú dušu. Menšie zdravotné problémy môžete mať so žilami, s močovými cestami či chrbticou.
Tip: Ak sa nebudete cítiť dobre, snažte sa toto obdobie prečkať, nič vážne vám nehrozí.

Vodnár 21. 1. – 20. 2.
Tento mesiac sa v práci sústreďte len na podstatné veci. Aj cez prípadné prekážky sa nakoniec dopracujete k dobrému výsledku. Ak premýšľate nad nejakou vážnou životnou zmenou, ešte s ňou počkajte. V rodine sa zrejme nebudú niektoré záležitosti dariť podľa plánu a je možné, že nastanú určité zmeny, ktoré však budú nevyhnutné pre celkové zlepšenie situácie. Vo vzťahu sa môžete tešiť na zlepšenie, možno si užijete aj nejakú spoločnú cestu či výlet. Menšie zdravotné ťažkosti vám môžu spôsobiť problémy s pokožkou či slabšia imunita.
Tip: Nebuďte precitlivená, snažte sa oslobodiť od negatívnej minulosti.

Ryby 21. 2. – 20. 3.
Tento mesiac sa môžete dostať k zaujímavým pracovným možnostiam. Podarí sa vám dosiahnuť aj niečo, o čom ste si mysleli, že nebude možné. Dávajte si však pozor na nových spolupracovníkov. Môžete pokojne finančne investovať. Vo vzťahoch sa črtá trochu náročnejšie obdobie, možno sa budete cítiť osamelá. Možno dostanete milostný návrh, ktorý vás prekvapí. Nebude to však nič, čo by bolo pre vás do budúcnosti naozaj zaujímavé. Mierne problémy môžete mať so štítnou žľazou, s kĺbmi či oslabenou pečeňou.
Tip: Nebojte sa byť úprimná a otvorene vyjadrujte svoje názory.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 21:05