shutterstock.com
StoryEditor

Toto je 7 neprehliadnuteľných znakov, že už naozaj začínate starnúť

08.08.2019, 15:00
Životný štýl
Nie je to len o prvých vráskach alebo o troch šedivých vlasoch. Starnutie, alebo ak chcete zrenie, sa týka aj iných oblastí nášho života. Ak sa v týchto bodoch nájdete, je to jasný signál, že ozajstná mladosť je už preč...
  1. Začína vás bolievať chrbát

Deti a mladých ľudí chrbát nebolí. Ak sa začnú bolesti v krížoch u vás objavovať a viete, čo vám robí dobre a čo nie, je to znak toho, že už nie ste úplne najmladšia.

  1. Ľudia okolo vás už majú aj dve deti

Priatelia si zakladajú rodiny, rovesníčky rodia, berú si hypotéky, stavajú domy... Veru, časy bezstarostnej mladosti sú už za vami.

  1. Chudnutie už nejde tak rýchlo

Jeden víkend sa „opustíte“ a jete to, na čo máte chuť a v pondelok sa postavíte na váhu a bum! Plus dve kilá. A potom trvá celú večnosť, kým sa ich opäť zbavíte.

  1. Po párty sa dávate týždeň dokopy

Kedysi ste pili celý víkend, v pondelok ste boli trošku „pokrčená“, v utorok vám už nič nebolo a mohli ste žúrovať ďalej. Aj sa vám chcelo a ani vás nič nebolelo. Dnes je všetko ináč a na druhý deň cítite aj dva poháre vína. Veru, „rozbiť sa“ už vám nestojí za to, aby ste potom pár dní nevládali fungovať.

     5. Na dovolenke si chcete oddýchnuť a spať miesto pitia alkoholu

Radšej čítate knižku na pláži a večer sa po jednom drinku tešíte do postele. A kedysi? Preflámovali ste celú dovolenku a nebolo jednej noci, kedy by ste neboli v nejakom klube. Už veru starnete.

    6. Máte obľúbené obchody s potravinami

Nakupovanie a príprava jedla sa pre vás stali záľubou. Viete kde majú kvalitnú zeleninu a ovocie, kde dobrý chlieb a kde sa spája kvalita s rozumnou cenou. Veru, toto mladých ľudí nezaujíma, vystačia si s fastfoodom alebo instantnou polievkou. 

    7. Súčasná hudba, ktorá sa hrá v rádiách, vám až tak veľa nehovorí

Mená, ktoré valcujú hitparády veľmi nepoznáte, aktuálne videoklipy ste ešte nikdy nevideli a radšej si na Youtube púšťate hity z pred desiatich rokov. Z doby, kedy ste bola naozaj mladá :o)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 15:27