shutterstock.com
StoryEditor

Po týchto piatich veciach tajne túži každá z nás. Aj keď sa tvárime, že nie!

24.06.2019, 11:50
Životný štýl
Niektoré veci sa priznávajú ťažko, nie len pred ostatnými, ale najmä pre sebou samými. Netvrdíme, že týchto 5 bodov platí úplne pre všetky ženy, no pre väčšinu hej. Však?

1. Nájsť si dobre zabezpečeného muža

Nemusíte byť rovno zlatokopka, aby bolo pre vás dôležité, že váš parter a budúci otec vašich detí, má byť zabezpečený, má svoje bývanie, auto aj čo-to našetrené. Tak, ako muži chcú mať väčšinou po boku peknú ženu, my zas chceme chlapa, ktorí sa o nás a deti postará a je to úplne normálne.

2. Mať študované deti

Všetky chceme múdre a úspešné deti, nie každému to vyjde. Niekedy je to o schopnostiach dieťaťa, niekedy zázemím, pretože nie vždy si vieme dovoliť dať deťom presne také vzdelanie, ako by sme chceli. Samozrejme, nikde nie je napísané, že vyštudovať medicínu je záruka šťastia, pretože šťastní môže byť aj človek, ktorí vykonáva prácu, na ktorú žiadne univerzity nepotrebuje. No to, že keď sa nám narodí dieťa, predstavujeme si, ako mu jedného dňa odovzdávajú vysokoškolský diplom, je asi sen každej mamy. 

3. Mať krásne bývanie

Je jedno, či ide o dom vo vidieckom štýle, alebo modernú vilu či praktický mezonet. Každá máme iné predstavy o dokonalom bývaní a máloktorej z nás sa podarí naozaj si splniť svoj sen bez kompromisov. Čo si budeme hovoriť, najmä z finančných dôvodov bývame tak, ako si môžeme dovoliť. To, že všetkým tvrdíme, že nám to úplne stačí, alebo, že bývanie sa v dnešnej dobe preceňuje a stačí nám aj menej metrov štvorcových, sú časté výhovorky. No my vieme, že keby ste mohli, zmeníte svoj dvojizbák s parkovaním na ulici na parádny dom s garážou. A nie je to žiadna hanba! 

4. Mať dobre platenú prácu

Často robíme nejakú prácu preto, že nás baví a napĺňa, hoci nie je dobre zaplatená. Často robíme aj prácu ktorá nás ani nebaví a ani nie je zaplatená, lebo musíme a nemáme na výber. Mať prácu, ktorá by bola našim poslaním a aj by sme z výplaty vedeli krásne vyžiť, je iste snom každej ženy.  

5. Mať dobrú postavu

Lebo byť štíhla a dobre tvarovaná je pekné. Každej jednej bacuľke iste aspoň raz v živote napadlo, aké by to bolo byť štíhla ako laň. No ak kilá dole nejdú, časom sa zmierime s tým, že chudá nikdy nebudeme a prídu reči typu: "Nemôže byť každá chudá, mužom sa vychrtliny aj tak nepáčia," a podobne. No v kútiku duše by väčšina žien s nadváhou chcela sexi telo. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 13:33