shutterstock.com
StoryEditor

Toto sú TOP módne trendy na leto 2019. Ktorý kúsok by ste chceli mať v šatníku?

28.05.2019, 18:10
Životný štýl
Nové módne trendy a vychytávky na tento rok sú už nejaký čas predstavené. Pozrite sa, aké vzory, farby a kúsky by nemali chýbať v žiadnom šatníku naozajstnej milovníčky módy.

"Cyklistické" šortky 
Tento kúsok si buď viete alebo neviete obliecť. Kombinovať sa dá s elegantnými, ale aj športovými kúskami, ako napríklad so sakami alebo mikinami. Obuť si k ním môžete lodičky aj tenisky. Zdá sa, že tento trend je medzi influencerkami z celého sveta veľmi populárny. Veď posúďte samy. 

Zvieracie motívy
Toto je presne jeden z tých módnych trendov, ktorý sa k nám po rokoch opäť vracia. Leopardie, tigrie, zebrie, je len na vás, aký motív si vyberiete. 

Montérky
Kto povedal, že si môžete obliecť montérky iba na robotu? Presne to je na móde krásne, ak viete všetko správne skombinovať a hlavne, ak viete, čo sa vám naozaj hodí, spravíte zo seba divu, hoci aj v montérkach. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Sneaking in a quick ? before the last plumbing job of day ? #saturday #boilersuit #saturday #summer

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Woolhouse (@woolyanna1),

Tóny levandule
Vyzerá to tak, že farbou leta sa stáva levanduľová. Nie každej sa však táto farba hodí. Ak však chcete byť ruka v ruke s najnovšími trendmi, skúste si na seba dať aspoň doplnky v odtieňoch tejto farby.  

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Beauty @ieva.sadauskaite ??? Use discount code SHALLKE10 & get 10% OFF ?? www.shallke.com

Príspevok, ktorý zdieľa shallke.com - Clothes Brand (@shallke_official),

"Puff" alebo obláčikové ramená 
Ďalší dôkaz toho, že móda našich mám a starých mám sa k nám stále vracia. Vypchaté a nafúknuté ramená sa nosili hlavne v 80. rokoch, no a dnes sú tu opäť. Ak sa rozhodnete pre tento, pre niekoho extravagantný kúsok, s ostatnými doplnkami to už nepreháňajte, aby ste naozaj nevyzerali ako taký obláčik.

Tartanová látka
Nebojte sa, neznamená to, že sa z vás hneď musí stať Škótka. Farebné kocky, či už na sukniach, šatách, nohaviciach alebo blúzkach, sa dajú krásne kombinovať a vy tak môžete zažiariť. K tomu krásne, letné opálenie a o fresh outfit máte postarané. 

Klobúky
Nemyslíme tým však klasické, elegantné klobúky. Reč je skôr o športových klobúkoch, ktoré dokonca niektoré módne ikony nosia so šatami alebo s kostýmami. Veríme, že tomuto kúsku nepríde každá z vás na chuť. No to je na móde to pekné, každej sa hodí a každá je pekná v niečom inom. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Stüssy Stock Band Bucket Hat - Swipe right for all available colors

Príspevok, ktorý zdieľa OnTheBlock (@ontheblockshop),

Zlátanina
Pamätáte sa ešte na to, ako ste si s vašou starou mamou šili vlastné deky z rôznych kusov látok? Ak nie, tak niektorý z módnych návrhárov si na niečo také určite spomenul. Do radu najnovších trendov sa dostávajú aj zlátaniny. Najlepšie na tom je, že si takéto kúsky môžete ušiť samy. Budú vám stačiť staré tričká, nohavice a iné kúsky, ktoré už nenosíte. Takto im dáte druhú šancu. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Patchwork é obra de arte em retalhos. #souboho #modaboho #bohochic #patchwork

Príspevok, ktorý zdieľa LACOR Inspiracao (@lacor_tendencia),

"Scvrknuté" kabelky
Síce do takejto kabelky vmestíte iba tabletku, zopár drobných alebo žuvačku, no určite sa s takýmto kúskom zaradíte medzi TOP módne divy. Táto "maličkosť" stojí v niektorých prípadoch aj niekoľko sto eúr. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 06:36