profimedia
StoryEditor

Vysnívaná postava na počkanie. Stavte na jednoduché cviky, ich efekt uvidíte okamžite

09.01.2022, 19:00
Životný štýl
Chceli by ste postavu, po akej už dlho túžite? Tento jednoduchý súbor cvičení dokáže vytvarovať každú časť vášho tela. Je určený na spaľovanie kalórii a taktiež na tvarovanie svalovej hmoty. Vyskúšajte s nami tieto nenáročné cviky, ktoré môžete vykonávať v pohodlí domova či v posilňovni.

Formuje postavu a zlepšuje dýchanie

Power jóga vám nepochybne zaručí postavu, po ktorej túžite. Zameriava sa totiž na budovanie sily a vytrvalosti a je tiež výborná na spaľovanie kalórií. Pri tomto druhu jógy sa kladie dôraz na prechod z jednej pozície do druhej a nie na pristupovanie ku každej polohe samostatne. Tým, že je power jóga rýchla, intenzívna a spájate pri nej dýchanie s rôznymi pohybmi tela, má pozitívne účinky pri formovaní postavy vašich snov. Tvaruje svalstvo, naučíte sa pri nej lepšie dýchať a posilní vaše chrbtové svaly. Už za pár hodín cvičenia môžete na sebe pozorovať prvé zmeny.

Má veľké množstvo zdravotných výhod

Cvičenie power jógy so sebou prináša množstvo fyzických a duševných benefitov. Vďaka intenzívnemu tempu dokáže toto cvičenie udržať vašu srdcovú frekvenciu v správnej rovine. Pomáha kontrolovať vysoký tlak, hladinu cukru v krvi, zlepšuje cholesterol a zvyšuje kvalitu vášho spánku. Taktiež je schopná zlepšiť funkciu mozgu, budovať pevnejšie kosti a svaly či pomôcť pri chudnutí. Power jóga je tak silná, že znižuje riziko chronických stavov, ako sú mŕtvica alebo cukrovka. Z duševného hľadiska je schopná znížiť stres či úzkosť a podporuje pocit pokoja a relaxácie. Najdôležitejším benefitom je, že dokáže zlepšiť držanie vášho tela a udržuje ho imúnne voči chorobám.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 08:46