StoryEditor

Takto ušetríte 1456 eur v roku 2018

04.01.2018, 08:54
Životný štýl
Chceli by ste tento rok postupne našetriť nejakú tú finančnú rezervu? Aby bolo koncom roka na veľkorysé Vianoce? Zapojte sa do výzvy 52. týždňov.

Nový rok, nové predsavzatia, pravda? A medzi nimi takmer vždy figurujú pokusy ušetriť peniaze. Ak aj vy túžite po extra rezerve na konci roka 2018, zbystrite pozornosť. Sociálnymi sieťami sa totiž šíri výzva 52. týždňov.

Má celkom jednoduchú formu. Prvý týždeň si do prasiatka odložíte jedno euro. Druhý týždeň dve. Sumu takto postupne navyšujete, až sa dostanete k poslednému týždňu roka, v ktorom odložíte 52 eur. Týmto spôsobom sa môžete potom tešiť zo sumy 1378 eur.

Kde je teda háčik? Na začiatku roka je to veľmi jednoduché, však ide doslova o pár drobných. No postupom času už musíte z peňaženky vydolovať desiatky eur, a to už môže zabolieť.

Táto metóda sa však dočkala aj rýchleho vylepšenia, ktoré uverejnil web The Aparent Therapy. V pondelok odložíte jedno euro, dve eurá v utorok, tri v stredu, až sa dostanete k siedmim eurám v nedeľu. Opakujte počas 52. týždňov a na konci budete mať 1456 eur. Týždenne to vychádza na 28 ušetrených euromincí. To by už mohla byť schodnejšia cesta, keďže suma sa nezvyšuje každým týždňom.

Skúsite?

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. apríl 2024 07:22