profimedia
StoryEditor

Seriál plný víťazstiev, strát, lásky a zábavy. Emily v Paríži vydáva druhú sériu, ktorú by ste si nemali nechať ujsť

19.12.2021, 05:00
Životný štýl
Ak máte chuť na seriál, ktorý je romantický, pohodový, ale aj zábavný, Emily v Paríži je pre vás to pravé. Okrem nádherného francúzskeho nádychu v ňom uvidíte úžasné obsadenie hercov či Emilyne zábavné zážitky z mesta lásky.

Prvá séria seriálu Emily v Paríži vyšla už v auguste 2019 a bola neuveriteľne úspešná. Scenáristom jej bol známy Darren Star, ktorý je tvorcom amerického seriálu Sex v meste. I keď si vyslúžil pár kritických ohlasov, najmä kvôli stereotypizácii Paríža či jeho obyvateľov, nepochybne si táto bláznivá komédia s trochou romantiky, drámy a záhady zaslúži vašu pozornosť.

Za prácou snov do mesta lásky

Hlavou postavou je Emily Cooper, ktorú si zahrala herečka Lili Collins, známa z filmu Snehulienka či S láskou, Rosie. Príbeh sa točí najmä okolo marketingovej manažérky Emily, typickej Američanky, ktorá sa musí zo Chicaga presťahovať do Paríža. Plná očakávaní sa teší na prácu svojich snov a na ducha romantického Paríža. Napokon sa však musí potýkať s rôznymi problémami ako nepríjemný kolegovia v novom zamestnaní či s francúzštinou, ktorá jej vôbec nejde. Snaží si nájsť priateľov a popritom sa jej do cesty pripletie aj láska. Románik so susedom a miestnym šéfkuchárom Gabrielom, ktorého si zahral sympatický Lucas Bravo, jej skomplikuje celý pobyt v meste lásky, najmä vďaka tomu, že má Gabriel priateľku Camille. S tou je však Emily veľmi dobrá kamarátka, a preto sa tak dostáva do milostného trojuholníku.

Druhá séria už za pár dní

Ďalšia séria bude horská dráha, čiže oveľa komplikovanejšia a plná romantických a dramatických momentov. Medzi Emily a Gabrielom na konci preskočí iskra, avšak stále je ti niekto tretí, jeho priateľka Camille. V druhej sérii ba mal do života Emily prísť úplne nový partner. Hlavná hrdinka sa bude snažiť viac ponoriť do francúzskej kultúry, naučiť sa tamojší jazyk a humor nebude seriálu chýbať ani v druhej sérii. Avšak bude sa musieť zaobísť bez známeho scenáristu Darrena Stara, ktorý však po vzhliadnutí upútavky na seriál povedal: "Je to úžasná kapitola a nová príležitosť pre všetky postavy či nové zážitky a problémy Emily, ktoré sú čím ďalej tým viac zábavnejšie a komplikovanejšie." Jednoducho druhá séria bude mať všetko, čo od poriadnej romantickej komédie očakávate. Humor, veľa dobrodružstiev či romantické scény plné zvratov a prekvapení. Vyjsť by mala už tento mesiac, a to 22. decembra. Máte sa na čo tešiť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 00:23