profimedia
StoryEditor

Rozmýšľate niekedy nad tým, čo na vás muži považujú za príťažlivé? Vaše znamenie vám to prezradí

17.12.2021, 16:00
Životný štýl
Muži sú tajomné stvorenia, a preto by ženy niekedy potrebovali vedieť, čo si myslia alebo čo sa im páči. Vaše znamenie o vás dokáže prezradiť veľa, dokonca aj to, čo na vás muži považujú za príťažlivé.

Strelec

Toto živé a spontánne ohnivé znamenie neustále túži po nových zážitkoch a dobrodružstvách. Ženy v znamení Strelca sú slobodné duše a muži sa toho chcú zúčastniť s nimi. Považujú to za veľmi atraktívne a zároveň aj tajomné. Páči sa im, že vás môžu hocičím prekvapiť s tým, že si to ako vášnivý dobrodruh budete chcieť zopakovať znovu.

Kozorožec

Žena v tomto znamení je veľmi naviazaná na rodinu, ktorá je pre ňu nesmierne dôležitá. Muži tomuto znameniu nevedia odolať, pretože vedia, že zoznámenia s vašou rodinou sa len tak hocikto nedočká. Vedia, že k vianočnému stolu pustíte len veľmi výnimočného človeka, a preto sa muži bezhlavo snažia byť súčasťou niečoho takého jedinečného.

Vodnár

Silná a nezávislá žena v znamená Vodnára neustále hovorí, že muža nepotrebuje. Avšak v skutočnosti mužov priťahujú najviac práve také ženy, ktoré sa tvária, že nikoho nepotrebujú. Vaša samostatnosť a sloboda im pripadá lákavá, že po prvom odmietnutí sa im okamžite podlomia kolená.

Ryby 

Rybám nie sú emócie absolútne cudzie a to je to, čo mužov neskutočne priťahuje. Milujú vašu emocionálnu zrelosť, pretože vedia, že s vami budú môcť vytvoriť zdravý stabilný vzťah. Vďaka tejto vlastnosti si vás všimnú okamžite, pretože so budete úplne odlišovať od žien, ktoré sú omnoho viac citovo labilné.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 12:34