profimedia
StoryEditor

Rozmýšľate niekedy nad tým, čo na vás muži považujú za príťažlivé? Vaše znamenie vám to prezradí

17.12.2021, 16:00
Životný štýl
Muži sú tajomné stvorenia, a preto by ženy niekedy potrebovali vedieť, čo si myslia alebo čo sa im páči. Vaše znamenie o vás dokáže prezradiť veľa, dokonca aj to, čo na vás muži považujú za príťažlivé.

Lev

Nie je tajomstvom, že sebavedomie je veľmi príťažlivé a taktiež je pre mužov táto vlastnosť neodolateľná. Ženu v znamení Leva treba neustále naháňať a mužov takáto hra neskutočne baví. Pre nich to znamená, že vás nedostane len tak hocikto, pretože ten, ktorého si vyberiete si vašu dôveru musel najprv zaslúžiť.

Panna

O pannách je známe, že vedia, čo chcú. Tým, že sú ženy v tomto znamení hanblivé, sú si isté sami sebou a nepotrebujú nič navyše ukazovať svetu. Mužom je príťažlivé práve to, že sa snažia dostať vás z vašej ulity. Majú radi, keď si nechávate niektoré veci pre seba a oni vás môžu skúmať.

Váhy

Žena v znamení Váhy je pokojná a rada udržiava všetko v dokonalej harmónii. Neustále sa snaží vyhýbať drámam a muži to na nej zbožňujú. Keďže ani oni nie sú príliš na drámy žene, ktorej to nevonia, nedokážu odolať. Čím menej jej totiž v živote a vo vzťahoch máte, tým získate viac času na relax a pohodu, ktorá sa mužom veľmi páči.

Škorpión

O Škorpiónoch sa hovorí, že vedia zachovať chladnú tvár takmer v každej situácii. Ženy v tomto znamení dokážu práve touto vlastnosťou mužov priťahovať. Škorpión je totiž veľmi emocionálny, ale rád to pred ľuďmi skrýva. Nikdy človek nevie, akú má náladu, pretože jeho tvár je stále rovnaká. Pre mužov je to zaujímavé a užívajú si, keď môžu odkrývať vaše tajomstvá.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 19:57