profimedia
StoryEditor

Rozmýšľate niekedy nad tým, čo na vás muži považujú za príťažlivé? Vaše znamenie vám to prezradí

17.12.2021, 16:00
Životný štýl
Muži sú tajomné stvorenia, a preto by ženy niekedy potrebovali vedieť, čo si myslia alebo čo sa im páči. Vaše znamenie o vás dokáže prezradiť veľa, dokonca aj to, čo na vás muži považujú za príťažlivé.

Baran

Muži na žene v znamení Barana milujú to, že za každú cenu musí vyhrať. Toto ohnivé znamenie chce byť zakaždým najlepšie v tom, čo robí. Neustále úsilie je práve to, čo priťahuje muža. Aj keď si to možno neuvedomujete, ale to vaše pohltenie do práce núti muža si neustále získavať vašu pozornosť. Pre nich to znamená, že sa musia snažiť, aby dostali vaše srdce. Keď vás upútajú, zamilujú sa do vás ešte viac.

Býk

Žena v tomto znamení je prirodzene citlivá a zmyselná osoba. Muži nedokážu odolať jemným dotykom, ktoré robí nenápadne, ale šikovne. Práve dotyk je pre ženu v znamení Býka veľmi dôležitý a mužovi tým dáva najavo, že je starostlivá a láskavá.  Nemusia to byť ani veľmi veľké gestá, stačí len nesmelý dotyk ruky a muž je v pasci.

Blíženci

Toto znamenie vie byť veľmi pohotové a vždy má vo vrecku pripravenú sarkastickú poznámku. Táto vlastnosť mužov na ženách neuveriteľne priťahuje, pretože im dávate najavo, že radi dráždite. Príťažlivým je aj to, že neberiete všetko vážne a viete aj zažartovať a zabaviť sa. Takýmto prístupom si dokážete muža okamžite získate.

Rak

Žena v znamení Raka má emócii na rozdávanie, pretože cíti veci hlbšie ako ostatní. Muži vnímajú túto vlastnosť ako príťažlivú, pretože to naznačuje, že ste starostlivá. Milujú, že radi pomáhate druhým a ste v súlade nie len so svojimi, ale aj s emóciami ostatných. Preto neváhajte a pomôžte neznámemu na ulici, nikdy neviete či sa na to nebude pozerať váš budúci partner.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 07:54