profimedia
StoryEditor

Vaše meno a priezvisko o vás hovorí viac, než si myslíte. Pozrite sa na jeho význam

16.12.2021, 20:00
Životný štýl
Nielen mesiac či deň narodenia, ale aj meno, akým disponujete, hovorí čosi o vašom charaktere. Sedí to na vás?

Päť

Vo svojom vnútri ste človek voľnomyšlienkar. Milujete dobrodružstvo a najradšej všetko spoznávate - od krajín až po vedomosti, ktoré do seba nasávate ako špongiu. Patríte medzi ľudí, ktorí sú odvážni a neboja sa výziev a práve preto máte možnosť dosiahnuť vysokých pozícii. Mali by ste sa však na seba pozerať menej kritickým okom, čím sa urovná aj vaša náladovosť.

Šesť

Milujete pomáhať a starať sa o druhých. Ste takým chodiacim anjelom, na ktorého sa môžu všetci spoľahnúť. Ľudia sa pri vás cítia v bezpečí a dokonale stvárňujete atmosféru domova. Aj preto ste rodinným typom, ktorý je na prvý pohľad veselým, plným lásky, romantickým... občas však chcete mať všetko perfektne - a od tejto vlastnosti by ste mali upustiť.

Sedem

Ste rodeným vedcom. Učenie, veda, odpovede na filozofické, ale aj rôzne otázky, sú pre vás pasiou - a na svojej inteligencii si zakladáte viac, než na čokoľvek inom. Máte skvelú analytickú myseľ, ktorú viete zúročiť najmä v technických povolaniach či práci zameranej na čísla a štatistiky. Na druhej strane z času na čas rozmýšľate príliš veľa, čo vás vedie k neustálej sebakritike a pesimizmu.

Osem

Ste silná povaha, aká sa len tak nevidí. Kdekoľvek prídete, pútate na seba pozornosť - a dolaďujú to len vaše názory, ktoré stále bezchybne a bez zaváhania odprezentujete. Máte možnosť ovplyvniť veľkú masu ľudí, no napriek tomu si držíte zdravý rešpekt, čo je kľúčové najmä na vysokých pozíciách. Občas vás však vie zlanáriť lenivosť, s ktorou bojujete pomerne často.

Deväť

Ste nezvyčajným a všestranným človekom. Robí vám radosť pomáhať druhým a zároveň tvoriť. Ste romantickou dušou, ktorá je niekedy až príliš naivná a verí, že všetko na svete je len ružové. Často potom prichádza sklamanie, ktoré z empatickej dušičky spraví zlomyseľnú a arogantnú bytosť. Nedajte sa svojím hnevom ovládnuť a nechajte prevládať pozitívne vlastnosti, máte ich mnoho.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 10:44