profimedia
StoryEditor

Znamenie, ktoré je ideálne pre akýkoľvek vzťah. Život po jeho boku bude rozprávkovým

13.12.2021, 14:00
Vzťahy
Každý, kto sa zaľúbi, ľúbi celým srdcom. Hviezdy však tvrdia, že jedno znamenie o čosi viac... súhlasíte s tým?

Vraví sa, že esenciou zdravého vzťahu je nielen komunikácia, ale zároveň aj empatia. Práve tej majú ľudia narodení v znamení Raka na rozdávanie a každú životnú situáciu, ktorou si bude prechádzať ich partner, budú prežívať spolu s ním. Raci patria medzi osobnosti, ktoré sa na vás nevykašlú ani v tom najhoršom, práve naopak - môžete si byť istí, že vám podajú pomocnú ruku práve vtedy, keď sa vám chrbtom otočí celý svet. 

Okrem toho je toto znamenie považované za rodinne založené. Vo svojej povahe má najmä starostlivosť o svojich blízkych a okolie, preto sa z času na čas môže stať, že zabudne na seba. V prípade, že má po boku milujúce partnera, ktorý mu dá pocítiť, že si ho váži a ľúbi z celého srdca, doslova rozžiari nielen seba, ale aj vzťah.​

​Muži narodení v znamení Raka sú považovaní za mierne citlivých, no napriek tomu dostatočne schopní čeliť emocionálnym alebo iným výzvam. Pre svoju partnerku urobia prvé aj posledné. Z času na čas však potrebujú priestor, aby sa stiahli do úzadia a nikto ich nerušil. V tom prípade je potreba preukázať im rešpekt a netlačiť na nich. 

Ženy v tomto znamení sú často považované za príliš veľké citlivky s otvoreným srdcom. Aj keď sa môže zdať, že všetko prežívajú prehnane a plačú, faktom je, že toho zvládnu viac, než ktorékoľvek iné znamenia. Na svoje plecia si toho síce nanášajú veľa, no neznášajú, ak niečo nesplnia. Okrem iného majú silne vyvinutý cit pre materstvo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 07:33