profimedia
StoryEditor

Vaše meno a priezvisko o vás hovorí viac, než si myslíte. Pozrite sa na jeho význam

16.12.2021, 20:00
Životný štýl
Nielen mesiac či deň narodenia, ale aj meno, akým disponujete, hovorí čosi o vašom charaktere. Sedí to na vás?

Jeden

Už odjakživa túžite byť vzorom, niekým, ku komu sa vzhliada, niekým, kto je významný a úspešný. Vďaka vašim silným stránkam, akými sú tvorivosť, zdravé sebavedomie, ale aj vytrvalosť, máte veľkú šancu tento sen dosiahnuť. Dávajte si však pozor na to, aby ste nezabúdali na pokoru, ktorá je základom viacerých vzťahov. Bez nej sa vám totiž všetko môže zrútiť ako domček z karát. Zamerajte sa občas aj na pocity druhých a snažte sa byť viac empatickým človekom.

Dva

Ľudia vás považujú za diplomata, ktorý sa v živote riadi vyváženosťou a harmóniou. Snažíte sa obklopovať láskou a tým, čo vám robí radosť. Medzi pozitívnymi vlastnosťami u vás prevláda trpezlivosť a empatickosť - no na druhej strane máte sklon občas ľudí manipulovať a odpúšťate veľmi ťažko. 

Tri

Patríte ku kreatívnym osobám, ktoré nemajú problém komunikovať s okolím. Máte umelecký talent a estetické cítenie - a aj preto sa radíte k ľuďom so štýlom a nenapodobiteľným vkusom. Vo svojom okolí ste považovaní za optimistického človeka a preto s vami ľudia radi trávia čas. Napriek tomu však máte problém veriť si a často vás prepadajú sklony k preháňaniu.

Štyri

Ste človek, ktorý stojí nohami pevne na zemi a tvrdohlavo si ide za tým, čo si zaumieni. Aj vďaka tomu dosiahnete všetko, čo je na vašom to-do liste a u svojích priateľov a vo svojom okolí si získavate obdiv a priazeň druhých ľudí. Stále sa na vás dá spoľahnúť a ste človekom, akého si želá mať po boku asi každý - no niekedy je vaša tvrdohlavosť a panovačnosť na nevydržanie.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 22:18