pexels.com
StoryEditor

S mužmi narodenými v týchto dvoch znameniach zažijete najlepší sex: Nebudete vedieť prestať naň myslieť

24.10.2021, 06:00
Životný štýl
S ktorými znameniami zažijete v posteli neskrotnú vášeň?

LEV

Lev je nesmierne priateľské a spoločenské znamenie, potrebuje cítiť a vedieť, že sa s ním ľudia v jeho prítomnosti cítia spokojne a šťastne. Inak to nie je ani s jeho partnerkami v sexuálnom živote. Lev sa stará stopercentne o to, aby si žena, s ktorou zdieľa posteľ aj na intímne radovánky, užila čas s ním na plno.

Sú hraví a romantickí, milujú, keď vedia, že si to žena s nimi užíva a ešte viac zbožňujú, keď im to dá v posteli poriadne najavo. Muži narodení v znamení lev si doslova potrpia na kvalitný sex, potrebujú byť s partnerkou zohratí, je to pre nich vo vzťahu kľúčové. 

VODNÁR

Vodnár patrí k prelietavým znameniam, sex je pre nich jednoducho náplň života. Menia často partnerky, no v posteli idú vždy na viac ako sto percent. Napriek tomu, že ženy striedajú veľmi často a rýchlo, záleží im na tom, aby sa s nimi každá cítila ako kráľovná. Pozornosť venujú najmä jej, svoje uspokojenie nechajú až na poslednom mieste.

U vodnára nenájdete nič iné ako perfekcionizmus, akonáhle príde na rad čas užívania si, stane sa neskrotným a vášnivým. Vyhýbajú sa všetkým monotónnym a rutinným veciam, vodnári sú jednoducho jedným z najviac sexuálnych znamení. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 17:08