Tocosh je účinným liekom na rôzne tráviace ťažkosti.Shutterstock
StoryEditor

Tocosh: Nikdy ste o tom nepočuli? Je načase dozvedieť sa viac!

05.10.2024, 08:00
Zdravie

Dnes ľudia opäť o niečo častejšie inklinujú k prírode a liečivám, ktoré ponúka. Bežne dostupné bylinky, ktoré poznali aj vaše staré mamy možno bežne používate pri liečbe zdravotných problémov. No predsa len je ešte pár prírodných alternatív, o ktorých ste možno doposiaľ nepočuli. Tocosh je možno jednou z nich.

Že netušíte o čom je reč? Starí Inkovia tento produkt považovali za dar od ich Boha – Apu. A to vďaka účinkom, ktoré má na vaše zdravie.

Zázračné zemiaky

Tocosh sú v podstate niekoľko mesiacov vo vode fermentované zemiaky. Počas fermentácie sa menia na liek, ktorý je považovaný za prírodné antibiotikum. A pôsobí širokospektrálne pri rôznych ťažkostiach. Aj napriek tomu, že táto potravina má pomerne nevábnu arómu, mali by ste si k nej nájsť cestu. Najmä počas zimných mesiacov podporí celkové budovanie imunitného systému a tým aj zdravie vášho organizmu. Väčšinou sa pridáva do jedál či smoothie ako prášok, no pre už spomínaný nepríjemný zápach ho môžete konzumovať aj v tabletách.

Trávenie

Starí Inkovia považovali Tocosh za dar od Boha Slnka. A to hlavne pre jeho výnimočné účinky. Tocosh je v prvom rade skvelý prostriedok na to, aby ste udržali v kondícii najmä váš tráviaci trakt. Je to vďaka tomu, že sú zemiaky fermentované a následne sušené a pomleté na múku. Tocosch odporučte aj ľuďom, ktorí trpia zápalmi čriev či inými črevnými ťažkosťami. Poradí si aj s chronickými zápalmi žalúdka, pri refluxe a pri problémoch so zažívaním. Tosoch účinne pôsobí pri hnačkách, ale naopak aj pri zápche. Preto ak viete, že zvyknete mať tieto ťažkosti, odporúčame vám zaradiť túto superpotravinu do vášho jedálnička.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. október 2024 08:02