Ivica Juskováprofimedia
StoryEditor

Beauty dotazník: Na čo nedá dopustiť modelka a mama Ivica Jusková?

30.05.2024, 10:47
Zdravie

Je fajn vymeniť si vlastné tipy, čo funguje a čo je dobré vedieť, prípadne čomu sa vyhnúť. Na čo nedá dopustiť zakladateľka slávice, modelka, zaujímavá žena a mama Ivica Jusková?

Najlepšia rada– od koho ste ju dostali?

Vždy ma fascinovala rutina mojej blízkej priateľky Aničky, ktorá sa ráno aj večer so svojou kozmetickou taškou plnou prírodných produktov, ale aj vlastnoručne vyrobených krémov a olejov postaví pred zrkadlo a „kúzli“. Froté čelenka, jemné pohyby, tá vôňa... Prednedávnom sme boli spolu na lyžovačke a „okukala“ som od nej jednu časť – japonskú masáž Tanaka. Ukázala, poradila, neskôr mi celý postup natočila na video a pre mňa je to teraz môj osobný rituál.

Najobľúbenejšie 3 produkty

pleťový olej vyrobený tetou Klárou z waldorfskej škôlky, kam obaja moji chlapci chodili, z arganového, jojobového a hroznového oleja, v ktorom sú macerované vlastnoručne natrhané fialky

ružová kvetinová voda zo Statku na výšinách vydestilovaná z lupeňov ruží vypestovaných pani Annou s láskou k práci a úctou k prírode

súbor od MALINNY: sérum, toner a rose krém

Najhoršia skúsenosť

Keď som mala asi 16 rokov a bola som prvýkrát na svojej modelingovej ceste v Paríži, vytrhala som si obočie úplne natenko. Možno práve preto mám teraz tendenciu vôbec si ho netrhať.

Čo nosíte so sebou na cesty

Moja spriaznená duša Kristín mi vždy k sviatku dá malý krém na ruky z Chorvátska, kde žije. Ten si beriem všade. Vďaka tomu mám kúsok z nej vždy so sebou.

Najhorší prehrešok voči pleti

Až donedávna som svojej pleti nevenovala veľa pozornosti. Zmena prišla, keď sme v slávici začali predávať aj pár kozmetických produktov. Dnes sú to značky Noili a Fraela, vďaka ktorým som „pričuchla“ k prírodnej kozmetike a začala sa o ňu zaujímať.

Osobný tip

Kašľať na trendy. Všetko, čo má, k nám príde v správnom čase. Skúsiť sa starať o seba intuitívne, načúvať pleti, ona vie.

Ja som sa napríklad občas začala maľovať farbami na tvár „po indiánsky“. Je to taký môj rituál. Premietnem si, čo ma v ten deň čaká, intuitívne vyberiem farby a zaželám si, čo v ten deň pre seba potrebujem. Nech som láskavá alebo chránená, alebo silná a odvážna, alebo pokojná...

Ranná rutina

Navlhčím si tvár a krk vodou a fialkovým olejčekom a urobím si japonskú masáž. Je to také príjemné, hneď zrána sa pohladiť.:-) A okrem toho milujem tú vôňu, je taká „ňuňkacia“. Na záver si nastriekam ružovú vodu. To je tiež zážitok.:-)

Večerná rutina

Večer, aj keď priznávam, že nie každý, si vyčistím pleť Skin Serom, nastriekam Skin Toner a dám si Rose Repair krém od MALINNY. Veľmi mi vyhovuje, takže vôbec nepoužívam odličovacie tampóny.

Ivica Jusková (39)

zakladateľka slávice

Bývalá modelka, zakladateľka dizajnového e-shopu s kamenným obchodom a originálnymi kúskami šperkov, kabeliek, skla, porcelánu, grafík a iných drobností od vyše 90 slovenských a českých tvorcov. Za ich kurátorským výberom stojí práve Ivica Jusková spolu so svojím tímom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. jún 2024 10:56