e
StoryEditor

Obklopte sa týmito minerálmi a drahokamami: Prinesú vám šťastie a silu na horšie dni

04.03.2024, 10:00
Zdravie

Chceli by ste byť šťastné, spokojné a milované? Alebo naopak túžite po sile a sebavedomí, vďaka ktorému budete môcť zvládnuť aj horšie životné situácie? Či už je to tak alebo onak, obklopiť by ste sa mali týmito minerálmi a drahokamami. Tie vám zaručene prinesú šťastie.

Mali ste v detstve nejakú hračku, náramok či iný talizman, ktorý vám prinášal šťastie a dodával silu? Ak túžite po podobnom talizmane aj teraz v dospelosti, zaobstarajte si aspoň jeden z týchto minerálov či drahokamov. Tie vám okrem šťastia môžu priniesť do života lásku, pokoj a mier. Pozrite sa, ktoré kamene sa oplatí nosiť pri sebe. 

Jadeit 

Tento kameň vám prinesie do života pokoj, kľud a harmóniu. Okrem toho podporí vaše sebavedomie, dodá odvahu a múdrosť. Ak sa ním obklopíte, bude sa vám dariť, a to nielen po pracovnej stránke, ale aj vzťahovej a osobnostnej. Takisto budete mať vďaka nemu kľudný spánok a dlhý život.

Lepidolit

Lepidolit je kameň, ktorý sa oplatí nosiť na ruke. Vďaka nemu sa zbavíte negatívnej energie a podporíte pozitívne myslenie. Okrem toho vás ochráni pred chorobou, zabráni vzniku depresie či úzkosti a pomôže vám pozrieť na sa svet z tej lepšej stránky. Noste ho neustále pri sebe a rozhodne budete mať šťastie. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 17:06