Írsky mach má mnoho pozitívnych účinkov na váš organizmus.dreamstime
StoryEditor

Írsky mach: Prírodný kolagén, ktorý môžete využiť na mnoho spôsobov. Pomôže dokonca aj pri chudnutí

28.10.2023, 08:00
Zdravie

Počuli ste už o írskom machu? Tento zázrak môžete využiť na vonkajšie aj vnútorne použitie. Je to prírodný kolagén, ktorý dodá výživu nie len vašej pleti, ale aj kĺbom, šľachám, vlasom či nechtom. Za pár eur tak dostanete kompletný výživový doplnok pre vaše telo aj pleť..

Ak hľadáte prírodnú a rastlinnú náhradu kolagénu, írsky mach je dokonalou voľbou. Poteší aj tých, ktorí sa snažia o redukciu váhy.

Prevencia

Začneme tým, že írsky mach má silné antivírusové a antibakteriálne účinky. Telo chráni pred baktériami a je silným pomocníkom práve počas obdobia, kedy stúpa chorobnosť. Okrem posilňovania imunitného systému má však tento prírodný zázrak schopnosť zmierniť príznaky ochorenia a navyše rozpúšťa nahromadený hlien.

Trávenie

Írsky mach obsahuje pomerne dosť vlákniny, vďaka ktorej budete dlhšie sýti, no v neposlednom rade zbavuje črevá toxínov a upokojuje sliznice tráviaceho traktu. Vďaka gélovej konzistencii pomáha v črevách spomaľovať vstrebávanie cukrov a tukov. To priamo vplýva aj na vašu váhu a pomáha pri vašej snahe o jej redukciu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 12:14