Masáž hlavy prospeje celkovej vitalite.dreamstime
StoryEditor

Masáž hlavy: Zbaví vás stresu, bolestí hlavy a navyše podporí rast vlasov

30.05.2023, 10:00
Zdravie

Každý z vás by si mal pravidelne nájsť čas na regeneráciu a oddych. Spôsobov je naozaj veľa, no ak chcete vyťažiť maximu, mali by ste si z času na čas dopriať kvalitnú masáž. No tentokrát zvoľte namiesto klasickej či relaxačnej masáže masáž hlavy. Má blahodarný vplyv nie len na vaše telo, ale aj kvalitu vlasov.

Stres aj nespavosť

Asi nám dáte za pravdu, že pri masáži sa dokážete poriadne uvoľniť a zbaviť sa aj tých najťaživejších myšlienok. Masáže skutočne odbúravajú stres a navodia pocit psychickej pohody. Oplatí sa vám investovať svoj čas a naštudovať si pár techník ako na automasáž. Ak trpíte nespavosťou, alebo vás často sužuje nepokoj, práve toto vám s tým dokáže výrazne pomôcť. Kedykoľvek budete chcieť a potrebovať a navyše v pohodlí domova.

Vplyv na zdravie

Masáž hlavy ako jedna z mála vplýva na celkový nervový systém. Pomáha lepšie zvládať a prekonávať bolesti, no vplyv má aj na budovanie imunitného systému. Okrem toho podporuje vylučovanie toxínov z tela.

Vlasy

A späť k vlasom. Pravidelná masáž hlavy poskytne vašej pokožke presne to čo potrebuje. Stimuluje ju a tiež ju dostatočne prekrví, vďaka čomu budú vlasy rýchlejšie rásť a navyše sa zlepší aj ich celková kvalita. Ak navyše použijete výživný olej, oveľa rýchlejšie sa vstrebe do pokožky. Takáto starostlivosť a hydratácia vás zbaví aj nežiadúcich lupín na hlave.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:00