Zorganizovaný šatník lahodí oku aj duši.
StoryEditor

6 mýtov, ktoré vám bránia v tom, aby ste žili svoj najlepšie organizovaný život

06.12.2022, 13:22
Zdravie

Ak často meškáte do práce, pretože nemôžete nájsť kľúče alebo ste napätí pri pohľade na neporiadok v kuchyni. Určite cítite potrebu urobiť si poriadok. Ale čo ak neviete, kde začať?

3. Bude to drahé

„Organizovanie môže byť drahé, ale nemusí,“ povedala Salinas. Buďte kreatívni opätovným použitím nádob alebo škatúľ, ktoré už máte. Pre organizéry zásuviek môžete napríklad použiť botníky. „Dokonca som si z obchodu s potravinami zobrala papierové krabice a prerezala som ich na polovicu, aby neboli také vysoké, zarovnala som ich a potom som ich dala do zásuviek a poskladala som si oblečenie namiesto toho, aby som minula desiatky eur za organizér do zásuvky," dodala.

4. Nepozerajte na influencerov

Ak sa často pozeráte na štýlové organizované priestory spravované celebritami a influencermi na sociálnych sieťach, možno si myslíte, že váš domov musí vyzerať podobne. Sociálne médiá môžu byť zábavným zdrojom inšpirácie, ale nechajte to tak a urobte si to po svojom, aby ste sa vyhli porovnávaniu. To, čo funguje u niektorých ľudí, nemusí u vás.

Napríklad ďalší mýtus je, že ak ste nejaký odev nenosili šesť a viac mesiacov, mali by ste sa ho zbaviť. Odborníci hovoria, nie! V šatníku sú určité veci, ktoré nosíte pravdepodobne len trikrát alebo štyrikrát do roka, ale keď ich nosíte spomeňte si, že sa v tom cítite skvelo.

image

Všetko má mať svoje miesto.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 10:05