Denisa začala chudnúť s váhou 170 kilogramov.
StoryEditor

FOTO Neuveriteľná PREMENA, mladá Denisa vážila 170 kilogramov. Pozrite, ako dnes vyzerá

06.10.2022, 09:30
Zdravie

V istom momente si povedala a dosť! Mladá úradníčka, ktorá nemá ani tridsať rokov sa už viac na seba nemohla pozerať. Lenivosť a prejedanie ju doviedli na neuveriteľnú váhu 170 kilogramov. Rok cvičila pod odoborným dohľadom trénera a má za sebou poriadny kus cesty. Vyplatilo sa. Dnes sa môže pýšiť skvelou figúrou. Ľahšia je o 70 kíl.

Obviňovala samú seba, že nemá postavu snov, ale keď bola nešťastná malo to úplne opačný efekt. Povolila uzdu a na šport či diétu ani nepomyslela. Mladá Denisa, nesie trápenie na svojich pleciach už od malička. Rodičia ju v detstve opustili a bolo len na nej, ako sa so situáciou vysporiada. Počas ročného chudnutia nastal zlom a mladá Bratislavčanka mame dokázala odpustiť.Denisa má 28 rokov, pracuje v banke na pošte. Aj keď pochádza z Nových Zámkov, býva na Spiši s priateľom v dome, ktorý zdedil. Denisu trápi najviac to, že dodnes nevie, prečo ju rodičia opustili, keď bola malá.,,Veľa si z toho detstva nepamätám, viem, že mama s otcom sa stále hádali, boli tam aj bitky a všeličo možné,” približuje svoj príbeh s tým, že často boli bez elektriny a plynu: ,,Väčšinu času sme boli u babky, prababky, tety. Stále niekde, len nie doma.”

Zbalila sa

Babka, ktorú vníma ako svoju druhú mamu hovorí, že jedného dňa Denisina mama odišla do hlavného mesta a už sa nevrátila: ,,Mama im odišla do Bratislavy. Veľa ľudí chodí zo Zámkov do Bratislavy. Ráno odídu, večer sa vrátia. Ona sa zabudla vrátiť,” spomína na na tie najkrušnejšie chvíle babka.

Denisa, ktorá sa počas svojho života vyjedla na 170 kilogramov sa rozhodla prihlásiť do Extrémnych premien a zmeniť svoj život: ,,Možno sa nemusím dožiť zajtrajška, nemusí to telo, srdce zvládnuť,” uvedomila si. Počas roka s Marošom Molnárom schudla takmer 70 kg. Mladá Denisa absolvovala aj plastiku ovisnutej kože. Operácia brucha bola, ale vraj náročná. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 02:52