Terapia červeným svetlom nemá pozitívne účinky len na pleť, ale aj sexuálny život.dreamstime
StoryEditor

Lepší sex, plodnosť aj zdravšie kĺby: Terapiu červeným svetlom treba skúsiť

12.06.2023, 17:00
Zdravie

Metóda, ktorá dokáže zlepšiť problémy s pleťou, ale aj kĺbmi či plodnosťou. Dokonca sa ukázalo, že je vynikajúca aj na zlepšenie milostného zážitku. Ak túžite po lepšom sexe, vyskúšajte terapiu červeným svetlom, ktorá sľubuje zázraky.

Máte nejaký rituál, ktorý robíte každý deň? Či už pijete kávu, čaj alebo cvičíte, existujú ľudia, ktorí si sadnú pod lampu s červeným svetlom a liečia svoje problémy. Dokonca sú ja takí, ktorí si vezmú laserový prístroj a namieria si ho rovno do rozkroku, pretože veria, že budú mať lepší sex. Pozrite sa, čo dokáže terapia červeným svetlom s vašim telom.

Vznikla už dávno, no účinky má stále jedinečné

Terapia červeným svetlom bola vyvinutá maďarskými vedcami už v roku 1967, no posledné desaťročie sa stala opäť veľmi populárnou. Červené LED svetlo je formou ozdravovania pokožky, ktoré je známe predovšetkým svojimi účinkami na starnutie. Pôvodne vzniklo pre astronautov, ktorí mohli vďaka nemu zostať zdraví a fit aj na vesmírnej lodi. Po pravidelnom používaní sľubuje mnohé zdravotné výhody, ako napríklad zlepšenie libida, hormonálnu rovnováhu, zmiernenie bolesti hlavy či svalov, ale dokáže urýchliť aj produkciu spermii a zvýšiť hladinu testosterónu. U žien je takisto terapia červeným svetlom veľmi obľúbená, pretože je skvelou na liečbu kožných problémov.

Vylieči aj ťažšie problémy s pleťou

K najznámejším výhodám červeného svetla patrí zníženie kožných zápalov a zvýšenie bunkovej energie. Vďaka tomu dokáže terapia zlepšiť produkciu kolagénu, vyhladí vrásky, zahojí rany a odstráni všetky možné príznaky starnutia. Používa sa však aj na liečbu akné, je totiž schopná zbaviť sa kožného mazu a zabrániť rastu vyrážok či vzniku jaziev. Červené svetlo je však výborné aj na duševné zdravie. Vylieči depresiu, úzkosť a demenciu. Ak mávate problém s kĺbmi či kosťami, mali by ste ju tiež začať praktizovať pravidelne. Sľubuje totiž pomoc pri raste svalov, bolesti zubov aj kĺbov. Odborníci však prišli na to, že má pozitívne účinky aj na sexuálny život.

Silnejšia erekcia, plodnosť a dlhšia výdrž

Áno, červené svetlo je tak silné na vaše zdravie, že dokáže zlepšiť sexuálne funkcie, vrátane libida a pohyblivosti spermií. Tak ako u mužov, aj u žien má pozitívne účinky na plodnosť, a preto naň mnohé páry nedajú dopustiť. Ako sa liečiť tam dole? Jednoducho, každý deň si vezmite lampu s červeným svetlom a nemierte ju na rozkrok. Stačí ak pod lampou strávite zhruba 20 minút a prvé výsledky uvidíte hneď po použití.

Ako na červené svetlo? 

Nemusíte sa ničoho báť, terapia svetlom je úplne bezbolestná. Väčšinou pri nej necítite nič iné ako mierne teplo, ale mali by ste pri jej používaní nosiť ochranné okuliare. Výhodou je, že ju môžete vykonávať takmer kdekoľvek, nielen u dermatológa, ale aj doma či v práci. Ako dlho ju používať? Vždy to závisí od toho, čo potrebujete vyliečiť. Zo začiatku ju môžete praktizovať každý deň a postupne to znížiť na dva až tri razy týždenne. Ak túžite dosiahnuť čo najlepšie výsledky, strávte pod ňou približne 15 – 20 minút.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 08:44