StoryEditor

Američan zhodil 181 kilogramov. Neuveríte, čo mu pomohlo

28.10.2015, 13:30
Zdravie
Na internetových fórach môžete nájsť veľa urážok a nenávistných výlevov, ale tiež podporu.

Dôkazom je príbeh obézneho Američana, ktorému ostatní užívatelia pomohli zhodiť takmer dvesto kilogramov, a vrátiť sa tak do normálneho života, ako píše idnes.cz.

Dvadsaťosemročný Jesse Shand kvôli obezite niekoľko rokov nemohol takmer chodiť, nieto vyjsť z domu. Všetok čas trávil na internete. Keď sa jeho váha vyšplhala na takmer tristo kíl, rozhodol sa pre zásadnú zmenu a vytvoril si účet na diskusnom fóre pre kulturistov. Prekvapilo ho, koľko ľudí mu namiesto nadávok ponúklo podporu.

S pomocou skúsenejších užívateľov si zostavil jedálniček a začal pravidelne cvičiť. Zo začiatku mohol hýbať len rukami, ale časom začal konečne chodiť von. Vtedy mu jeho fanúšikovia venovali členstvo v posilňovni a počas nasledujúcich dvoch rokov dokázal mladík zhodiť neuveriteľných 181 kíl.

"Keď sa obzriem, vidím, koľko rokov svojho života som premárnil. Nerobil som nič zmysluplného, ​​len som všetkých urážal, aby sa cítili rovnako zle ako ja," spomína Jesse, ktorý sa teraz chystá na operáciu nadbytočnej kože. "Rozhodol som sa, že sa dám zase dohromady a ukážem svoje nové ja. Navyše teraz môžem pomáhať ľuďom, ktorí sú v rovnakej situácii. "

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:35