pinterest.com
StoryEditor

Cameron Diaz radí: Ako získať postavu snov?

06.03.2018, 12:33
Zdravie
Cameron Diaz v začiatkoch svojej kariéry nepatrila k vyznávačkám zdravého životného štýlu. Ako sama hovorí, milovala fast foody, rada pila a žiadny poriadny večierok nevynechala.

Táto Cameron je už dávno minulosťou. Dnes vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Vďačí za to predovšetkým prehodnoteniu svojho životného štýlu a stravovaniu. Chcete vyzerať rovnako dobre ako ona? Vyskúšajte jej rady a tipy, ako byť zdravšia, krajšia a spokojnejšia.

Kalórie = hlúposť. Počítanie kalórií je začarovaný kruh, z ktorého sa ťažko hľadá cesta von. Oveľa dôležitejšie, je podľa Cameron, zaujímať sa o to, čo jeme a v akom zložení. Pomer cukru, bielkovín a tuku má na našu postavu oveľa väčší vplyv ako samotné kalórie.

Nie je jedlo, ako jedlo. To, že niečo vložíte do úst a rozžujete ešte neznamená, že ste do seba dostali potrebné množstvo živín a vitamínov. Premýšľajte nad tým, čo jete a snažte sa dopriať si čo najkvalitnejší spánok a jedlo.

pinterest.com

Odpočinok. Je jeden z najdôležitejších bodov, ako zostať fit a krásna. Osem hodín kvalitného spánku dokáže skutočné zázraky. Cameron vie, o čom hovorí.

Všetko je v hlave. Môžete cvičiť koľko chcete a držať najprísnejšie diéty, avšak keď nebudete mať myseľ v rovnováhe, výsledky sa nedostavia. Predtým, ako sa pustíte do akejkoľvek zmeny, nastavte si v hlave správnu rovnicu a tej sa držte. Nikto nie je dokonalý, a tak aj keď občas spáchate nejaký diétny hriech, nevzdávajte sa ale vo svojej snahe pokračujte. Je dôležité si uvedomiť, že žiť zdravo a zmeniť stravovacie návyky, je beh na dlhú trať. Je to predovšetkým nový životný štýl. Ten, ktorý nie je za trest ale odmenu...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:37