Ilustračné fotopinterest.com
StoryEditor

Buďte v nálade bez výčitiek: Toto sú najmenej kalorické drinky podľa výživových poradcov

19.04.2019, 11:00
Zdravie
Držíte diétu, pravidelne cvičíte a vašou najväčšou nočnou morou sú party, kde sa chcete zabávať? Bojíte sa pitia kalorických drinkov? Tak práve pre vás máme dobrú správu! Podľa nutričných expertov existujú drinky, ktoré môžete piť úplne bez výčitiek. Ktoré sú to?

Určite by ste sa mali vyvarovať koktejlom typu „Sex on the beach“. Ak držíte diétu a stále nechudnete, na vine môžu byť práve títo sladký zabijaci štíhlej línie. Ak celý večer pijeme koktejly, je to rovnaké ako keby sme pojedali sladkosti. Favoritom na pitie je čistá vodka so sódou a limetkou. Tú môžete piť celý večer úplne bez výčitiek.

Ďalším nápojom, ktorý si môžete v bare objednať je červené víno. Obsahuje pomerne málo kalórií a zároveň veľké množstvo antioxidantov.

Ak chcete zvoliť drink, tak určite "Bloody Mary". Vodka neobsahuje žiadne kalórie a rajčinový džús ich má najmenej zo všetkých dostupných.

Pri pití alkoholu je dôležité pozerať na prijaté kalórie. Najlepšie sú na tom destiláty, najhoršie je pivo. Zároveň dochádza k narušeniu metabolizmu, preto je vhodné vyhnúť sa pri pití konzumácií chipsov, sladkostí, chlebíčkov a podobne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zdravie, menuAlias = zdravie, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 17:00