unsplash.com
StoryEditor

Spoznajte prírodné afrodiziaká, ktoré sú skutočne účinné. Vášho partnera dokážu poriadne rozpáliť

23.09.2021, 17:30
Vzťahy
Poznáte silu prírodného afrodiziaka? Je ich niekoľko a vášho partnera poriadne rozpália!

Afrodiziaká dostali názov podľa mena gréckej bohyne lásky, Afrodity. Používajú sa už tisícky rokov, z ktorých prírodných zdrojov ich dokážeme čerpať?

CESNAK

Cesnak sa všeobecne považuje za veľmi silné afrodiziakum, vie poriadne rozohriať telo a má niekoľko blahodárnych účinkov pre zdravie. Jeden z nich je aj ten, že podporuje sexuálnu vášeň, zvyšuje vitalitu a výkon. Pri dennej konzumácii neprospieva iba zdraviu, ale aj sexuálnej výkonnosti. Jeho alternatívou je aj chren. 

ČILI

Čili má podobné účinky ako cesnak, jeho aróma a sila dokáže s telom zázraky. Má dokázaný pozitívny vplyv na libido a potenciu.

GRANÁTOVÉ JABLKO

Už od pradávna je toto ovocie považované za ovocie lásky. Má výborný účinok na mužskú potenciu a vzbudzuje žiadostivosť. Okrem iného zvyšuje sebavedomie a sexuálnu energiu.

ŠKORICA

Z korenín vyhráva jednoznačne škorica. Má pozitívny vplyv na pohlavné žľazy a tým vyvoláva chuť na milovanie. Podobné vlastnosti má aj mäta, rozmarín, šalvia, či vanilka. Med a koriander zasa zlepšujú prekrvenie v panvovej oblasti. 

ZELER

Zeler je výborným pomocníkom pri problémoch s erekciou. Dokáže pomôcť pri milovaní, vyvoláva pocit šťastia a pôsobí povzbudzujúco a zároveň uvoľňuje.

ĎALŠIE PRÍRODNÉ ZDROJE, KTORÉ PÔSOBIA AKO AFRODIZIAKÁ

-ananás

-avokádo

-broskyňa

-datle

-dyňové semienka

-jahody

-klinček

-mandle

-ženšen

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 19:40