Niektoré rande jednoducho nedopadnú podľa vašich predstáv.Shutterstock
StoryEditor

Najhoršie rande: Tieto dámy veru majú na čo spomínať

25.10.2024, 14:00
Vzťahy

Prvé rande je pre mnohých ľudí udalosťou, na ktorú sa zodpovedne pripravujú. Najmä dámy sú tie, ktoré si dávajú záležať na svojom zovňajšku a nič v tomto smere nepodcenia. Prípravy sú sprevádzané vzrušením z toho, kam ich ich nápadník zoberie a ako to celé dopadne. No niekedy prichádza obrovské sklamanie. Niektorým mužom skutočne chýba fantázia a pokazia všetko, čo sa len dá. Svoje o tom vedia okrem Silvie a Nory aj iné čitateľky.

Tieto dámy do svojho prvého rande s potenciálnym nápadníkom vkladali pomerne veľa. Namiesto toho to vypálilo úplne inak. 

Po tréningu

Silvia sa s Petrom poznala z práce. Neboli kolegovia, no pracovali v tej istej budove. Už dlhšie to medzi nimi iskrilo, takže z pozvania na rande bola samozrejme nadšená. Dohodli sa, že sa stretnú v malej kaviarni, ktorú mali neďaleko práce. Silvia sa na rande patrične pripravila a dala si záležať na každom detaile. O to väčším prekvapením bolo, keď Peter prišiel spotený v bežeckom oblečení, pretože si bol práve zabehať a celé rande sa nieslo v duchu, že sa tam stretli akoby náhodne. Nehovoriac o nepríjemnej aróme, ktorá sa z Petra šírila. 

Rozumieme si aj bez slov.

Ani príbeh našej čitateľky Nory romanticky naladené dámy nepoteší. Nora sa spoznala s Jakubom cez online zoznamku. Písali si niekoľko týždňov, kým sa stretli. Podobne ako Silvia, aj Nora sa zaoberala svojim outfitom, účesom, rozmýšľala nad témami, ktoré by s ním mohla prebrať. Veď si zvykli písať hodiny a vždy sa mali o čom rozprávať. O to väčším prekvapením pre ňu bolo, keď sa na rande dostavil mladík, z ktorého musela ťahať každú jednu odpoveď. Sám jej nedal ani jednu otázku a 90 % času z prvého rande strávili v tichosti. Nuž, Jakub síce mal snahu pokračovať v dopisovaní si, no neúspešne. 

Len nie sami

Nepríjemné prekvapenie zažila Jana, ktorá keď prišla na rande, zistila, že Matej si zobral na toto stretnutie posilu v podobe kamaráta Lukáša. Jednoducho prišiel na prvé rande s kamarátom!!! Hovorí sa tomu: "bez komentára". Celé rande sa nieslo v duchu, že chlapci Jane porozprávali všetky príhody, ktoré spolu zažili a veľmi sa bavili. Škoda len, že iba oni dvaja. 

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. október 2024 16:18