Niektoré rande jednoducho nedopadnú podľa vašich predstáv.Shutterstock
StoryEditor

Najhoršie rande: Tieto dámy veru majú na čo spomínať

25.10.2024, 14:00
Vzťahy

Prvé rande je pre mnohých ľudí udalosťou, na ktorú sa zodpovedne pripravujú. Najmä dámy sú tie, ktoré si dávajú záležať na svojom zovňajšku a nič v tomto smere nepodcenia. Prípravy sú sprevádzané vzrušením z toho, kam ich ich nápadník zoberie a ako to celé dopadne. No niekedy prichádza obrovské sklamanie. Niektorým mužom skutočne chýba fantázia a pokazia všetko, čo sa len dá. Svoje o tom vedia okrem Silvie a Nory aj iné čitateľky.

Kritika nie je na mieste

Kristína na rande s Marekom spomína síce s úsmevom na perách, no vtedy jej veru do smiechu veľmi nebolo. Marek prišiel na rande vyvoňaný, upravený, v najmodernejších veciach. Aj ona si dala na svojej vizáži záležať, rovnako ako na oblečení, ktoré mala na sebe. O to väčším prekvapením pre ňu bolo, keď sa na ňu zo strany jej nápadníka vzniesla vlna kritiky. "On mi normálne povedal, že mi môj účes vôbec nepristane a že by som si radšej mala nechať narásť dlhé vlasy. Rovnako komentoval aj moje oblečenie a tiež farbu laku na nechtoch!!!!" Po desiatich minútach sa ospravedlnila, že potrebuje ísť na toaletu a už sa viac nevrátila. 

Žiarlivostná scéna

Lucia a Ondrej sa poznali už dlhšie. Boli známi, ktorí sa registrovali už niekoľko rokov. Sem tam sa stretli aj v rámci jednej partie. Keďže Ondrej bol Lucii vždy sympatický, pozvaniu na rande sa celkom potešila. Uberalo sa to však smerom, ktorý je takpovediac cez čiaru. Keďže Ondrej vedel aj o Luciiných predošlých známostiach, celkom popustil uzdu svojej žiarlivosti. Namiesto toho, aby sústredil pozornosť na nich dvoch, rozprával viac o tom, či už má rozchody spracované, či sa k niektorému z bývalých partnerov nechce vrátiť a dával jej podobné, rovnako absurdné otázky. Vrcholom všetkého bolo, keď sa pri ich stole zrazu objavil Luciin známi, s ktorým sa prirodzene zvítala aj bozkom na obe líca. Ondrej jej následne vyrobil scénu hodnú herca. Viac šancí mu už nedala.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. október 2024 14:02