Majte s jeho ex dobrý vzťah. Poteší to aj vášho partnera.Shutterstock
StoryEditor

Udržiavanie korektného vzťahu s priateľovou ex sa vám vyplatí. Viete prečo?

11.10.2024, 14:00
Vzťahy

Bývalé priateľky sú často tým súčasným tŕňom v oku a naopak. Funguje medzi nimi istá rivalita a to najmä vtedy, ak sa váš partner so svojou ex rozišiel v dobrom, ostali kamarátmi a aj naďalej sa plánujú stretávať. Aby ste to zvládli s gráciou, bude to chcieť poriadnu dávku sebavedomia a sebaovládania.

Ak sa od situácie odosobníte a zvládnete ju ako dospelá a vyzretá žena, bude to pre vás obrovským plusom.

Majte v tom jasno

Pochybnosti aj žiarlivosť v tomto prípade musia ísť bokom. Samé musíte vedieť, ako to s vašim partnerom máte a či je dôvod nechať voľný prechod žiarlivosti, alebo ju radšej pre dobro všetkých stopnúť rovno v zárodku. Ak má vaša polovička zajačie úmysly, môžete urobiť všetko na svete, aby ste si ho udržali a nepodarí sa vám to. Na čo sa teda trápiť otázkami čo by bolo keby...Nemyslíte na to, aké to bolo medzi ním a jeho ex. Pre niečo sa rozišli a rovnako tak je pre niečo teraz s vami. Tak dajte obavy bokom a užívajte si váš vzťah.

Kamarátky?

Nemusíte byť s jeho ex najlepšie kamarátky. Ale pokojne časom môžete. Zrejme však nastanú situácie, kedy sa s ňou budete stretávať. Či už preto, že s ňou chce váš súčasný partner ostať v kontakte, alebo preto, sa budete zúčastňovať akcií spoločných kamarátov, kde budete pozvaná tak vy, ako aj ona. Rozhodne bude atmosféra pre všetkých prijateľnejšia keď medzi vami nebude napätie.

image

Nemusíte byť kamarátky, ale dobré vzťahy sa vám vyplatia.

Shutterstock
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:10